Obustronna glutoplazma..........

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zazwyczaj jestem spokojny niczym Żyd na pikniku LPR-u i Młodzieży Wszechpolskiej. Ale ostatnio z racji bezsilności po prostu szlag mnie trafia niczym przy oglądaniu obrad sejmu.
Jak wiadomo Kluska ma szyby. Ma ich dużo bo to duża kluska z dupcią. Otóz nie daje rady z tymi szybami. O tyle o ile na zewnątrz jestem w stanie zrozumieć czemu sa brudne i zasmarkane o tyle z częścią wenetrzną nie mam pojęcia. Otóz bez względu na to jaki środek czy preparat wezmę oraz czy posłuże się irchą , guma czy inną szmatą zawsze wychodzą maziaje !!!
Czym wyczyścić szyby od wewnątrz?
Czym scieracie np parę jaka czasami na nich się osadza tak by było po prostu do czysta wytarte?
Post-zdrówka

Cytat:
Obustronna glutoplazma

motocyklowy środek do szyb kasków typu anti-fogg + ręcznik papierowy ew. srajtaśma.
bdb działa też ustrojstwo typu MrMuscle i inne podobne do szyb z patentem na zmniejszenie "maziajów" + ręcznik papierowy ew. srajtaśma.

ja uzywam Ajaxa do szyb
scieram go pielucha tetrowa lub papierowymi reczniczkami
a na koniec glancuje czysciutka i suchutka druga pielucha
ma sie koniec z koncem dziecko

Spróbuj denaturatem... troche smierdzi ale efekt jest dobry. To powinno pomóc na twoj problem. (sprawdzone)

zupper spryskaj szyby płynem do spryskiwaczy i wytrzyj ręcznikami papierowymi i po kłopocie.

Cytat:
zupper spryskaj szyby płynem do spryskiwaczy i wytrzyj ręcznikami papierowymi i po kłopocie.

chyba że Ci nagrzewnica leci albo gdzieś masz dużo wilgoci

pozdrawiam