Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2006-01-13 21:52:52 Moda dotarla wszedzie a mianowicie tez do gazetki GT, wiec odradzam branie w tej gazecei prenumeraty. Jakies miesiac temu zostala dokonana wplata na prenumerate na 6 miesiecy od tego stycznia. Jest juz 13 a ja gazety nadal nie mam a w sklepach jest juz gdzies ponad 3 tygonie ![]() Wiec odradzam branie u nich prenumeraty, o wiele lepiej pujsc do sklepu i kupic normalnie ![]() [ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2006-01-13 21:53:32 ] |
![]() naitop User STREETROD™ Stalowa Wola | 2006-01-14 12:38:42 A jeśli chodzi o srutututu to nie kupujcie sprzętu elektronicznego firmy Olympus. Tak samo leci w kulki jak z twoja prenumeratą. Oddalem do naprawy gwarancyjnej MP3Player-a i juz mija 3 miesiąc. Telefonicznie odpowiadaja za kazdym razem ze naprawiony i że "jutro wysyłają go do Pana". Dziekuję i czekam nadal. |
![]() Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2006-01-28 12:16:07 Dostalem gazete styczniowa jakies ponad 2 tydodnie od mometu pojawienie sie w sklepach. Teraz jest juz lutowy a ja nadal nie mam jeszcze lutowego. Tragedia!!! Nigdy wiecej! |
![]() Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2006-01-30 19:52:52 Wiec napisalem do nich maila i taka smieszna odpowiedz dostalem, paranoja!
,,..przede wszystkim chciałabym wyjaśnić Panu , że usługę wysyłki prenumeraty wykonuje firma zewnętrzna. Egzemplarze wysyłane są pocztą zwykłą. a więc czas dostarczenia egzemplarza to maksymalnie dwa tygodnie... |
![]() Dragster_13 0 Car In Progress. Stalowa Wola | 2006-01-31 08:46:36
muahaha normalnie padłem, a już miałem zamawiać prenumerate ![]() |