MotoNews.pl
1 [ot] gielda samochodowa poznan (131227/132)

[ot] gielda samochodowa poznan

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sa tam jakies ciekawe furki do kupienia? moze byc sprowadozne albo krajowe, duzy wybor jest? ceny chyba nizsze niz w wawie itp?

Ja tam byłem kilka razy giełda jak giełda dużo fur na celnych blachach ale ceny to podobne jek gdzie indziej wszedzie da sie znaleść cos w dobrej cenie takl samo jak i wszedzie zawsze jest troche wozów za dramatycznie duza kase

coś bliżej granicy poszukaj może wroclaw ja bujnełem sie do zgorzelca 600 km zawsze tam taniej niż u mnie na miejscu i wybór o wiele większy , przy granicy zawsze cos z dupowozów znajdziesz

Niom, we Wrocku i okolicach tych autek mamy od zaje...
Popatrz sobie w Autogiełdzie Dolnoślaskiej to sie zorientujesz jakie sa ceny (od kazdej około 1tys. trzeba od razu odjąć). W necie jest strona, poszukaj bo mi ise nei chce w gogole tego teraz wpisywać

u nas na giełdzie g... jest i z reguly za chore pieniadze chociaz da sie wyczaic cos sympatycznego

czyli ogolnie wrocław? w jakie dni jest tam giełda? bo w przyszly weekend chce odwiedzic

zauwazylem ze ostatnio to generalnie samochody sa drozsze na gieldzie jak w komisach wiec juz nie wiem o co biega

we wrocku giełda jest w niedziele a w lubiniu 50km od wrocka w sobote.unas 3/4 aut to na czerwonych blachach

Bylem dzisiaj na gieldzie,nic ciekawego nie ma-ceny takie sobie.....duzo zlomu-auto niby ladne ale jak sie znasz to stwierdzisz,ze kazde auto bylo uderzone i to mocno.

w lodzi dzis na geildzie bylo ladne audi quatro taka dwu drzwiowka na bazie 80/90 silnik 2.0 zarejestrowane w lodzi za za 6 tys - koles na miejscu opuscil na 5 - to zaden parch ze bite czy cos ...

Furiaty a jak sie wam widzi G 1 Mk1 w cabriolecie? biale poszerzone 1.8........zarejestrowane na 1.6.......cena kusi - ponizej 5 tysiaków.....i z mojej okolicy.......Rocznikowo tez klasyk - dodatkowo poszerzony.....fotki wkleje niebawem. bo mnie az to spac niedaje.....auto od mechanika.

z golfow tylko mk1 mi sie widzi. i ostatecznie corrado z rodziny vw. wszystko inne jak dla mnie smierdzi masowo robionym hujstfem.

no to jest mk1 z lecio german stylem. nowy dach....1.8.......kur... szkoda mi sprzedawac swapa.......

Cytat:
2006-01-15 16:52:24, toki pisze:
z golfow tylko mk1 mi sie widzi. i ostatecznie corrado z rodziny vw. wszystko inne jak dla mnie smierdzi masowo robionym hujstfem.

Te ziomal jak będziesz miał 100k to wtedy możesz szukać sobie nie "masowo robionego chujstwa" a z 5k to kupuj toczydło w miare dobrym stanie i nie wydziwiaj

coś musi być, bo statystki mowia ze w 05r. najwiecej aut przyjechało do wlkp. Co do giełdy, to giełda jak giełda, nie bylem nigdy na innej wiec nie umiem porównać jak wyglada gdzie indziej. Tak czy inaczej nie kupił bym tam nic bo nie znosze tego smrodu szaszłyka i dłubiacych w nosie spoconych grubasów w lawetach koło tych odpicowanych cudów. Obiektywnie kilkaset aut zawse stoi, ale powtarzam nie wiem czy to duzo.