Poznaję mojego "maluszka"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Coraz więcej się dowiaduję o moim esperku hihih... Mam go od pół roku a dopiero wczoraj odkryłem że ma przy tylnych siedzeniach lampki... znalazłem też blokadę tylnych drzwi...Może ktoś mi podpowie jakie jeszcze ciekawe "ustrojstwa" ma ten koreańczyk

Pozdrowienia dla Wszystkich w nowym roku

Rdzę pod drzwiami i ciasny otwór załadunkowy bagażnika

Cytat:
2006-01-15 01:26:32, Zoltar pisze:
Rdzę pod drzwiami i ciasny otwór załadunkowy bagażnika

zoltar prosiaku sie nie nabijaj z rzeczy niewidocznych na pierwszy rzut oka masz tez rekaw na narty w podlokietniku..no bo chyba fakt ze mozesz pasazerom zablokowac otwieranie okien to sam zauwazyles

klapka wlewu paliwa zamyka sie razem z centralnym - nie kazdy o tym wie

Cytat:
2006-01-15 01:21:55, Ajgor pisze:
odkryłem że ma przy tylnych siedzeniach lampki

Typowy kierowca, co to nigdy z tyłu auta nie siedział... a z tyłu jest wygodniej niż z przodu!

Jedna z ciekawostek jezeli mozna to tak nazwac. Po wlaczeniu swiatel sciemniajacy sie zegarek zeby ciebie nierazil w nocy podczas jazdy

Cytat:
2006-01-15 10:07:09, Bartek1112 pisze:
Po wlaczeniu swiatel sciemniajacy sie zegarek zeby ciebie nierazil w nocy podczas jazdy

I był niewidoczny podczas jazdy w słoneczny zimowy dzień

Wlanczajac swiatla drogowe gasna swiatla mijania

Cytat:
I był niewidoczny podczas jazdy w słoneczny zimowy dzień

to prawda

Cytat:
2006-01-15 01:21:55, Ajgor pisze:
Coraz więcej się dowiaduję o moim esperku hihih... Mam go od pół roku a dopiero wczoraj odkryłem że ma przy tylnych siedzeniach lampki... znalazłem też blokadę tylnych drzwi...Może ktoś mi podpowie jakie jeszcze ciekawe "ustrojstwa" ma ten koreańczyk Pozdrowienia dla Wszystkich w nowym roku

W Twojej wersji: regulacja wysokości kierownicy (nie wszyscy o tym wiedzą, nie Zoltar? ) i tryb winter bardzo dobrze działający przy jeździe po śliskim - zmniejsza moment obrotowy na kołach dając efekt mocno ślizgającego się sprzęgła. Aha, spradź jeszcze podłokietnik. Były wersje, gdzie były 2 schowki - jeden duży a drugi mniejszy (na klucze) w pokrywie.
Dodatkowo rzewczy o których się nie wie bo (często) nie działają: podświetlenie popielniczki i panelu pod dźwignią zmiany biegów.

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2006-01-15 11:15:01 ]

fakt jest faktem... zapakowanie np. wozka dzieciecego do bagaznika jest niemozliwoscia bez rozlozenia go na czynniki pierwsze (choc wielkosciowo po zlozeniu powinien tam sie miescic bez problemow). A rdza? hmm... w moim najlepiej ja widfac tuz pod boczna szyba pasazera

Cytat:
2006-01-15 10:07:09, Bartek1112 pisze:
Jedna z ciekawostek jezeli mozna to tak nazwac. Po wlaczeniu swiatel sciemniajacy sie zegarek zeby ciebie nierazil w nocy podczas jazdy

i taki bajerek w zegarku o którym wielu ludzi też nie wie...jak masz wyłączony zapłon to przytrzymując przycisk z literką D możesz odczytać wskazania zegarka

Cytat:
2006-01-15 16:47:05, bogdan1 pisze:
i taki bajerek w zegarku o którym wielu ludzi też nie wie...jak masz wyłączony zapłon to przytrzymując przycisk z literką D możesz odczytać wskazania zegarka

WOW!

Cytat:
blokadę tylnych drzwi

Ze wszystkie sie blokuja to wiem, ale tylne...........

Cytat:
2006-01-15 22:43:47, Hornblower pisze:

Chodziło mu o zabezpieczenie coby dzieci nie otworzyły od wewnątrz klamką.

Cytat:
2006-01-15 22:43:47, Hornblower pisze:

oj chodzi o blokade dla dzieci..sadzasz dziecko z tylu i nie chcesz zeby ci samodzielnie otworzylo drzwi od srodka..przelaczas przelacznik w drzwiach i w czarodziejski sposob drzwi mozesz otworzyc tylko od zewnatrz..nie mowie o centralnym zamku tylko o dzialaniu samej klamki

Cytat:
2006-01-15 16:47:05, bogdan1 pisze:

własnie to chciałem dopisać

To ja jeszcze powiem, że wszystkie możliwe przyciski, pokrętełka i inne regulatory (no poza tymi przy zagarku/lampce) są podświetlone, to też nie wszyscy wiedzą bo nie u wszystkich wszystko działa Aaa, schowek i popielniczka też są podświetlane

[ wiadomość edytowana przez: Adam4302 dnia 2006-01-16 01:41:51 ]

tryb winter to pewnie tylko w automatach

Gdzie jest podswietlenie pod lewarkiem zmiany biegow??? co by mialo podswietlac???

Cytat:
2006-01-16 02:03:06, Outcast pisze:
tryb winter to pewnie tylko w automatach Gdzie jest podswietlenie pod lewarkiem zmiany biegow??? co by mialo podswietlac???

pokrętło do regulacji wys. reflektorów

Cytat:
2006-01-16 02:03:06, Outcast pisze:
tryb winter to pewnie tylko w automatach Gdzie jest podswietlenie pod lewarkiem zmiany biegow??? co by mialo podswietlac???

w automacie jest podswietlenie poszczegolnych polozen dzwigni..a manualu ciemnosc panie ciemnosc no chyba ze ktos ma jakas galke z WT to wtedy tez potrafi swiecic