| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MaCa User Stalowa Wola | 2006-01-15 12:43:13 No Rapcio dobrze że mówisz bo coś mi autko szwankuje to jak polecasz to już sie zbieram i jade do nich... |
zoom User zoom zoom | 2006-01-15 18:08:34 No to pięknie Cie zalatwili.. GRRRR !!! |
zoom User zoom zoom | 2006-01-16 00:18:26 No i ja jestem tego samego zdania. Raz zjebiesz a pozniej zrobisz jak trzeba. No i jestes bogatszy o doswiadczenie
Pozdr. (choc niektorych niestety napraw nie da sie zrobic pod blokiem ze wzgledu na przyrzady ktora se potrzebne.) |
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2006-01-16 13:02:34 Rapcio jedz do nich i kaz sobie zwrocic koszty, drzyj sie, strasz ich prawnikami, pozabijaj. Takie dziady powinny byc odrazu zamykane. Niestety w stalowej woli jest mnustwo partaczy. Bardzo duzo mnie kosztowalo kasy i czasu trafic wkoncu do kogos pozadnego! |
Fanti User Mondeo MKII Tarnobrzeg | 2006-01-16 15:43:57 No Pingu swiete slowa najlepiej ich pozabijac ja sie tam zgadzam, a nie zeby takie cos na rynku istnialo, albio wpasc w kominiarach i rozrobe zrobic ![]() |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2006-01-16 20:52:33 No i pozbawimy pracy Crome z KTSW |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2006-01-16 21:31:29 A pozniej sie obudzisz z reka w ... . Burger gratuluje wyobrazni .
Sprawa przykra, ale Rapcio trzeba bylo byc ostrym, bez kompromisow. Jesli kolesie to zrobili to jazda do nich i ostro im pojechac po majtach , najlepiej przy najwiekszej liczbie klientow. Samo to ze to tyle trwalo jest nienormalne ... |
croma User fiat croma Wólka T. | 2006-01-17 01:41:26 he czuczu jakbys niewiedzial to teraz siedze na wyspie to nic niemam wspolnego z tym zakladem. pozdrowienia dla ktsw |
Burger User SEAT IBIZA GT Stalowa Wola | 2006-01-17 13:36:26
Dzieki. Zawsze mialem dziwne pomysly |
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2006-01-17 21:48:48 Widze ze tam niedosc ze partacza, naciagaja klienta to jeszcze cwaniakuja! Rapcio czekamy na dalszy opis sytulacji!
|
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2006-01-18 11:55:49 Rapcio co do weza to mam sposob, zalatw sobie taka metalowa opaske miejwiecej wielkosci tego weza i zaluz ja na niego i scisnij, te weze sa twarde, powinno zadzialac, mi tez mechanik przecial taki waz |
zoom User zoom zoom | 2006-01-18 21:22:10 I bardzo dobrze ze nie kryje sie takich sytuacji.. uchroni to kogos, kto bedzie chciał sobie tam "naprawic" auto
Pozdr. |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2006-01-18 22:32:41 Jesli chodzi o sad to mozesz, ale Ty to zrobic. Kolesie widac niepowazni. Szkoda ze jedna taka akcja zpierdzielili sobie opinie u wielu osob. No coz, po prostu omijac z daleka i wyslawiac Perfect Serwis nam pozostaje .
Pozdrawiam P.S. Objemka moze i by sie sprawdzila, ale gdyby wezszy wsadzic w szerszy i scisnac, a tak jakby nie patrzec ciesz zawsze spierdzieli . |
Rafauu User Mitsubishi Lancer EV ... Zdziechowice | 2006-01-18 22:38:13 No panowie powiem wam tak ja znnam inny Perfect Service nie powiem gdzie i tam obsluga jest z goła inna niz w tym który opisujecie takze nie uprzedzajcie sie do Perfect Service bo to prowadzą prywatne osoby z wykupiona marką. Ten o którym mowie jest w Olbiecinie jak sie na Krasnik jedzie, moze obsługa tam nine jest perfect ale jest miło i jak umieją cos zrobic to zrobią a jak nie to nie - kropa. Tak gwoli sprostowania to napisałem.
No tp pozdro... |