Rally Show 2006

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej, czy ktos z was wybiera się na Rally Show ?

a co ty sie wybierasz jak tak to ja ci jeszcze dam znac

Hehe - ja sie nie wybieram tylko pytam kto jedzie.

Ja pewnie sobie podjade popatrzec i pogadac. Jakby ktos sie wybieral to mozemy sie gdzies spotkac na wlocie do miasta, pozniej moze jakies karty, clubik wieczorkiem

Clubik ?? czy ja dobrze widze? Clubik? Co to miasto potrafii z czlowieka zrobic, jejku to mi mniej posralo w glowie przez 2 lata z tego co widze . Nie uwierze poki cie na dicho nie zobacze .

Slyszalem, ze raz na 108lat przy sprzyjajacym ukladzie planet jest to mozliwe. Generalnie to mozna isc rownie dobrze do muzeum narodowego, knajpy na dworcu wschodnim czy zlomowiska na strazackiej, tylko przyklad dalem na zagospodarowanie czasu Pewnie i tak nikt sie nie pojawi, wiec nie bedzie okazji sie przekonac co gdzie kiedy i jak

Pewnie masz racje, przez te 2 lata ludzie co chwile sie wybierali, a nikt nie dojechal. Tak szczerze mowiac, jesli sie jest na miejscu to dla zabicia czasu mozna isc, czemu nie. Ale zeby specjalnie dupke ruszac i jechac tylko po to, to nie ma sensu, nie mowiac juz o Warsaw Motor Show.

Wez kogos z fotorejestratorem, ciekawe co w tym roku wystawia i jakiez to hostessy beda pomykac .