| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kaes Astra II 1.7 DTI Edi ... krotoszyn | 2006-01-15 20:15:23 mam problem z ogrzewaniem.Jesli jade sobie za miastem,jestem rozpedzony to wszystko jest ok, z kratek leci cieplutkie powietrze ale jak wjade do miasta i jade powoli to z kratek leci zimne powietrze nie mowiac juz jak stoje np na swiatłach to z kratek leci ziąb.powinno przeciez grzac tak samo obojetnie czy jade szybko,wolno czy stoje. co to moze byc?ma to jakis zwiazek z termostatem?Dodam ze temperature na wskazniku wskazuje mi idealna,tak w połowie pola NORM |
kaes Astra II 1.7 DTI Edi ... krotoszyn | 2006-01-15 21:11:51 No to powiedzcie chociaz czy u was leci cieple powietrze na postoju?czy moze u mnie z ogrzewaniem jest wszsystko wporzadku tylko ze podczas postoju i wolnej jazdy dostaje sie do dmuchawy wiecej zimnego powietrza z kratek podszybia |
PawelZ mk7 Świdnica | 2006-01-15 21:43:39 a plyn chlodniczy masz? Jak u mnie padla pompa wody i gubilem plyn to mialem takie same objawy. Pozdrawiam |
kaes Astra II 1.7 DTI Edi ... krotoszyn | 2006-01-15 21:48:48 plyn chlodniczy jest.coprawda na poziomie minimum zbiornika wyrownawczego ale jest |
kaes Astra II 1.7 DTI Edi ... krotoszyn | 2006-01-15 22:22:24 moze i fakyycznie to wina tego.doleje i sprawdze.dzieki wszystkim za porady |
darmcdoman MK 7 - 1.8 TD Opole | 2006-01-15 22:59:14 Z miniumum jest tak, ze moze ci brakowac bardzo duzo, a mimo to bedzie ci pokazywal minimum. Koniecznie dolej, tak aby bylo w polowie pomiedzy min, a max. Po nagrzaniu sie silnika i ostudzeniu sprawdz jaki masz poziom. Jesli wciaz minimum to znowu dolej, tak aby bylo po srodku miedzy min a max. Lanie od razu na max odradzam, moze sie okazac, ze na garacym silniku poziom ci sie podniesie powyzej max, wtedy czeka cie odciaganie ze zbiorniczka.
|