Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-01-17 16:31:47 moze zacznijmy od ceny jaka chcesz na to przeznaczyc? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-01-18 10:28:50 To na przod proponuje RAINBOW 265 SLX Deluxe lub PowerBass ES-6Cv.2 Evolution i oczywiscie Proa-Systems Simplex 160 do tego wygluszenie pozadne a na tyl cos tanszego jakies wspooswki lub tani systemik ![]() ![]() |
![]() Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-01-20 12:24:26 wszystko zalezy jakiej muzyki sluchasz i co chcesz uzyskac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-01-20 16:46:44 Prawde mowiac to nie mam pojecia ![]() ![]() ![]() ![]() Co do pioneera to poprostu sa tysiace głosnikow ktore lepiej zagraja od pioneera w tej samej cenie ![]() Co do MDF-u nie masz sie co martwic tam jest praktycznie wiecej kleju niz drewna ![]() ![]() ![]() |
HAUER W-wa | 2006-01-24 13:31:06 no kuchenka nie mogę się zdecydować. no przekonajcie mnie do tych PowerBassów. w czym są lepsze? jak mam wydać prawie 400 chciałbym mieć przynajmniej dobre samopoczucie ![]() |
Ali-En Car-Audio Mercedes C36 AMG Opole | 2006-01-24 16:24:02 Lepsze od czego? Mowimy ze sa dobre bo sa wykonane z dobrych materialow, maja pelna zwrotnice. W tej cenie wybor jest dosc spory i wszystko zalezy od upodobania klienta. Nie kazdemu moze pasowac ten dzwiek. Ja np bardzo lubie glosniki JBL, bardzo mi odpowiada ich charakterystyka, nie podoba mi sie np helix. A jedne i drugie to nie firmy "koguciki" |
Ali-En Car-Audio Mercedes C36 AMG Opole | 2006-01-25 11:11:43 Mozna uslyszec roznice. Materialy z ktorych sa wykonane glosniki sa najrozniejsze i roznie odtwarzaja dzwiek. JBL to taka firma ktora nie eksperymentuje dosc duzo i opiera sie na sprawdzonych konstrukcjach. Mi takie cos odpowiada. W cenie do 400 zl to ograniczylbym sie do HERTZ, POWERBASS, JBL, HELIX, PHONOCAR no PROA, pewnie jest wiele innych dobrych ale te akurat mi sie nasunely na mysl teraz. |
![]() Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-01-26 09:57:23 prawde mowiac to przy niektorych głosnikach roznice ciezko wychwycic odrazu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do odłuchu w centrach handlowych to roznie bywa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Galeria Tonów ktora sie miesci na ul. Głównej 18 oraz Audiomania ul. Radzymińska 212A, ale nie jestem zorientowany co aktualnie maja w ofercie ale jestem pewnien ze napewno doradza ![]() |
Ali-En Car-Audio Mercedes C36 AMG Opole | 2006-01-31 16:09:03 Moze mobil audio na tyl ?? |