Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-01-17 20:36:57 Z góry sorry za totalny OT, ale nie wiem gdzie szukac pomocy.
Pamiętacie, były w sprzedaży takie fotele "lotnicze" do maluszków (typowe ogłoszenie z tamtych czasów: pf 126p, fotele lotnicze, palony z kluczyka, stan idealny ![]() I moje pytanie - czy ktoś moze wie kto te fotele robił i czy jeszcze sa produkowane? Za pomoc - duża flaszka. Uwaga - nie chodzi mi o profesjonalne kubełki tylko o taki typowy WT. Tak przy okazji - interesuja mnie tez producenci innych akcesoriów do 126: wydechy, wałki rozrządu, kierownice itp. [ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2006-01-17 20:38:29 ] [ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2006-01-17 20:39:06 ] |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-01-17 20:43:32 Moze w niedziele skocze na giełde do gliwic.. to poszukam. Wydechy produkuje ZSM Polmo w Brodnicy. Wiele rzeczy nadal w Bielsku B. (szczeki bebny) Jak podskocze na sklep to oblookam co gdzie jeszcze klepią. |
![]() Adam4302 Klubowy Weteran ![]() Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2006-01-17 21:30:46
Eee tam Navi, nie znasz sie ![]() ![]() Ale do rzeczy, jako wyposażenie fabrycznie do maluchów siedzenia lotnicze dostarczał Inter Groclin, i te były naprawde super, do tego bardzo trwałe, ale chyba juz ich nie robią, tak samo jak bardzo wygodnych foteli do polonezów, no chyba że na specjalne zamówienie za cenę z kosmosu. Ale spróbuj zapytać. Obecnie to już chyba tylko rzemiosło można normalnie kupić, jakiś rok temu nawet widziałem w Rybniku w sklepie z częsciami do maluchów chyba po 80 zł sztuka, całkiem ładne. ----------------- czasem tu zaglądam |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-01-17 21:36:59 Te lotnicze mają jeden duzy feler... nie da sie odchylic do konca foteli w przód.. bo są tak wysokie e chaczą o dach... |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-01-17 21:49:13 Dzięki z apomoc. Ale jedno wyjaśnienie - intersują mnie akcesoria "tjuningowe" np wydechy nietypowe, wałki z przerobionymi krzywkami itp. Może być WT albo półprofesjonalne.
|
![]() Adam4302 Klubowy Weteran ![]() Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2006-01-17 22:45:34
Czyżbyś kupił malucha ![]() ![]() Przejżyj forum maluchowców. Myśle że znajdziesz tam odpowiedzi na nurtujące Cie pytania. Nie zrażaj sie poziomem niektórych wypowiedzi ![]() ----------------- czasem tu zaglądam |