Otwarta druga czesc Obwodnicy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemka
Wczoraj bylo otwarcie drugiej czesci obwodnicy. Dzisiaj juz od rana normalnie mozna jezdzic fajnie fajnie mozna ladnie sie rozbujac tylko troche nie pewne jest to skrzyzowanie co laczy obwodnice bo nie ma tam swiatel i jakis jelen moze nagle wyjechac...

lo ale fajnie i nie zaprosili nas do testow a to zboje

I od wczoraj policja stoi tam i usuwa wypadki które nagminnie sie zdazaja na wlocie od strony agatówki
Ciezko tez bedzie na łaczeniu strej niktki z nowa (ulica brandwicka) ludzie jadacy z krasnika beda echac na pamiec a wczesniej tylko patrzyli na lewo czy nic nie jedzie a tu jeszcze z drugiej nikti wyskocza z wiaduktu bedzie masakra na poczatku tam
Podobno mozna sie nizle rozpedzic z wiaduktu
Dzis pojade oblukac (tak mis ie wydaje ze sie tam znajde tak przez przypadek )

Heh wczoraj ejchalem zaraz po otwarciu fajnei bylo radiowoz i za nim mozni stalowej woli a na koncu truck firmowy ;p
Da sie fajny material nakrecic stoi sie na wiadukie kolejowym z kamera i mozna nakrecic rozpedzanie auta , przyspieszenie itp ...
Neistety teraz jest zasniezone jak cholera ale po wyjsciu z zakretu jest z górki i mozna pozasuwac konkretnie...

No to bardzo fajnie. Zapedzimy tam kiedys zooma i cos pokreci.

a jak z jakoscia asfaltu?

Własnie wróciłem z obwodnicy
Duzo wsumie łuków niom jak czu mówi moze byc ładny klip z tego miejsca
Co do jakosci asfaltu nie okreslone zasniezona cała obwodnica jest tylko jeden pas ruchu na srodku i nic wiecej
Widze ze bedzie sie mozna bedzie rozpedzic do fajnych predkosci np. z wiaduktu w strone stalowej jest pózniej dosc długa prosta a pózniej skrzyzownaie z brandwicka i dalej prosta na starej nitce
Przypuszczam ze CI mocniejsi osiagna predkosci powyzej 200km/poniewaz na straej sie dało osiagnac 180km/h
Bedzie miał co policja robic na tej obwodnicy ładnie tam mandatów naładuja ale jeste jedno pocieszenie na nowej nitce jest znak "koniec terenu zabudowanego" czyli mozna wiecej niz 50km/h jechac do 90 bodajze jesli dobrze pamietam

Ja tamtedy jechałem ze 3tyg temu, jedyne co mi utkiwło w pamieci to straszny ruch jak na zamknieta droge

Fajnie że wreście otworzyli będe mial szybciej do agatówki do golfinki :p