| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-04-02 13:30:16 i jak sprawdzić czy nie jest wujeżdzona
|
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-04-02 14:32:26 jak sprawdzić silnik czy jest dobry i wogule łade czyjest w dobrym stanie prosz pomóżcie
|
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-04-02 15:06:43 Powiem Ci jedno.Liczy się rocznik.Jeżeli stan jest bardzo dobry,to nie dopłaca sie dużo do cen w katalogach(symbolicznie tylko),jezeli stan słaby to sie odejmuje od tej ceny.Jak ktoś zrobił malowanie za które zapałacił np. miesiac wczesniej np 2tys zł,to nie obliguje do podniesienia ceny danego rocznika o te 2 tys,bo jak wiadomo nigdy pieniądze włożone w auto sie nie zwrócą.To że np auto było malowane,może tylko bardziej zachęcac do zakupu danego egzemplarza,mając jeszcze na oku kilka innych.
Co do silnika itp.Wnioskuję z tego że skoro pytasz jak to wszystko posprawdzać niezbyt znasz się na mechanice i samodzielnie wiele nie wskurasz.Powinieneś oglądać auto ze znajomym fachowcem. Co najcześciej psujacych sie elementów na które warto zwrócic uwagę,to niech odpowiedzą koledzy z samarami. pzdr i zycze przyjemnych zakupów Grzesiek p.s. mógłbyś w kolejnych wypowiedziach się podpisywać a nie występować jako anonim,poniewaz to całkiem inaczej nastraja odpowiadajacyh(przynajmniej mnie [ wiadomość edytowana przez: Grzesiek_Bialystok dnia 2003-04-02 15:09:14 ] |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-04-03 15:16:17
Artur -> czyżbyś planował wymianę swojej Samrary, czy też chcesz mieć 2 ŁADne? Może to kombi, o którym kiedyś tam pisałem by Ciebie ew. zainteresowało (w zeszłym tyg. jeszcze je widziałem z ogłoszeniem na szybie, więc właściciel zapewne jest już wystarczająco "zmiękczony" |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2003-04-03 18:14:17 Byłem w ostatnią niedzielę na giełdzie w Balicach k Krakowa i były tam dwie Samarki. Pierwsza, którą widziałem z '89, kość słoniowa 150 kkm, stan średni... wersja standard. CENA 2800
Druga z '91, granatowa, stan dobry (lekka korozja przy tylnym nadkolu), wersja standard + LPG. CENA 4000. Jak wychodziłem ten pierwszy stał, a drugi podpisywał umowę... Pozdrawiam |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-04-04 19:20:28 na co zwrucić uwage przy kupnie samary Dziękuje za pomoć i dobre rady . Piotrek Stalowa Wola
|
xAngel Lada Samara Białystok | 2003-07-23 20:38:59 Witam
Kwestia tego, ile chcesz dać Ja mam w swojej nowe całe zawieszenie, nowy cały układ hamulcowy, nowy cały układ kierowniczy, bardzo dużo nowych innych części, zmieniony pasek rozrządu, blacharkę zrobioną i teraz zamierzam malować. Prowadzę całą dokumentację - kiedy i co zmieniam, mam papiery z badań technicznych. Jest w niej instalacja LPG. Jeśli chcesz, możemy się dogadać - zarejestruj się na forum, a będziesz miał dostęp do moich danych. Aha, części które wymieniłem posiadam - sporo z nich jest jeszcze w dobrym stanie, ale nie żałowałem kasy |