| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pmpiotr Pełnoprawny Klubowicz OPEL OMEGA B KOMBI/ ... warszawa | 2006-01-18 18:13:09 CO LEPIEJ KUPIC ORYGINALNE OPLOWSKIE, JAKIES FIRMOWE, CZY NAJTANSZE W MARKECIE. NIGDY NIE ZAKLADALEM LANUCHOW I NA NICH NIE JEZDZILEM. OSTATNIO PARE RAZY SIE ZAKOPALEM I POSTANOWILE NABYC SOBIE . PORADZCIE CO LEPIEJ KUPIC |
Bufi (S) RegionAdmin Omega B kombi automat Zabrze | 2006-01-18 21:19:14 Miałem kiedyś łańcuch w samochodzie.
Oczywiście czasami zdają egazmin, lecz nie nadają się do świerzo nasypanego lekkiego śniegu. Nie dość że męczyłem się chyba z pół godziny aby zamocować je na kołach napędowych (w rzeczywistości miało być inaczej), bo ładnie pisze w instrukcji o idealnym naciągi i likwidacji wszelkich luzów. To na dodatek po którymś razie ich założenia i lekkim ruszeniu bez zrywu (tego łańcuch też nie nawidzą), zerwałem jeden doszczętnie, puściły ogniwa, inne połączenia linek, a z samej linki zrobiła się spiralka. W efekcie czego, znów później nie potrafiłem zdjąć go z koła. Wolę kupić dobre zimówki, a z łańcuchami dać sobie spokój. Teraz zaczynają reklamować silikonowe pokrowce na koła do jazdy w zimie. Może warto nimi się zainteresować. |
pmpiotr Pełnoprawny Klubowicz OPEL OMEGA B KOMBI/ ... warszawa | 2006-01-19 08:01:34 dzieki za info, |
Grzesiek Forumowicz ![]() Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2006-01-19 09:43:37 |
MSJ Pełnoprawny Klubowicz Seat Leon Warszawa | 2006-01-19 11:01:47 Ja używałem łańcuchów w sprayu. Łyse letnie + spray i nie zakopałem się w 15 cm śniegu na polnej drodze, więc sądze że są ok. |
pmpiotr Pełnoprawny Klubowicz OPEL OMEGA B KOMBI/ ... warszawa | 2006-01-19 11:59:06 TO JA CHYBA SIE SKUSZE NA ORYGINALNE OPLOWSKIE. BO W POKROWCE CZY LANCUCHY W SORAYU TO JAKOS MNIE WOGOLE NIE PRZEKONUJA |
GSI (M) Strażnik Ampera Warszawa | 2006-01-19 13:58:30 Potrzebujesz na wyjazd czy na ziaś? |
pmpiotr Pełnoprawny Klubowicz OPEL OMEGA B KOMBI/ ... warszawa | 2006-01-19 14:06:34 TAK OGOLNIE, WARTO MIEC W BAGAZNIKU- WZIELEM NARAZIE ODNAS ZE SKLEPU ORYGINALNE - ITAK ZASTANAWIAM SIE CZY SOBIE ICH NIEZAKUPIC.BO ORYGINAL JEST DOSYC DROGI |