Spotkanie urzad celny 19.01.2006 i wrażenia po

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam wszystkich - dobra zabawa gwarantowana.
Kazdy chyba wie gdzie to jest.pozdro.

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-01-19 21:05:59 ]

no dzialo sie dzialo dwie stluczki byly

Moje otarcie to nic.
Ale Anglik skasował przód troche...
10 l pb98 50 km i od razu mi sie humor poprawił.

Panowie opowiadajcie co tak sei działo ile było osób i wogule opowiedzcie dla tych którzy nie mogli byc

No wlasnie wklejcie jakies filmiki lub fotexy

No wlasnie dajcie jakies foty i filmy, zeby sobei zobaczyc, my mielismy zajechac, ale sie ekipa po polsce porozjezdzala dzisiaj i nie dalo rady, wspolczucie dla poszkodowanych

No bylo spoko frekwencja dopisala - 5 autek w tym dwa uszkodzone i to w tym samym miejscu
Ja sie po 20min zmylem bo wiało nuda

a czego sie spodziewales rapcio skoro temat o spocie zostal wystawiony na 10min przez samym spotem ??

Czarek stwierdzam oficjalnie że slepy jestes!!!
Spot był o 19,30 19 a temat zrobiony:
Cytat:
Wysłany: 2006-01-18 19:10:11

W sumei to chciałem potrenowac sobie ale zawsze fajnie z kims pogadac.

Szkoda aut i tyle po protu na łuku cholerneiwynosi trzeba bardzo uwazac...

no czuczu jeszcze potrenujemy w nastepnym tygodniu podaj terminy w piatek sobote i moze w czwartek to opisz ten temat co i jak

Cytat:
2006-01-20 06:59:40, CZUCZU pisze:
Czarek stwierdzam oficjalnie że slepy jestes!!! Spot był o 19,30 19 a temat zrobiony: W sumei to chciałem potrenowac sobie ale zawsze fajnie z kims pogadac. Szkoda aut i tyle po protu na łuku cholerneiwynosi trzeba bardzo uwazac...

A ile widziales postow do tego tematu przed spotkaniem, bo wydaje mi sie ze bylo <5 :/// ale zreszta nie kluce sie bo i tak mnie nie ma w stali wiec robcie jak najwiecej, tylko zeby nie bylo tak ze sie przejedza.... tak jak przez jakis czas bylo z 1/4.... szkoda by bylo