Zlot we wrocku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzisiaj rano zchodze do swojego auta patrze na szybe a tam karta na kartce taka oto wiadomość : Witam, jesteśmy miłośnikami kultowego samochodu - malucha i mamy przyjemność zaprosieć Ciebie na Wrocławski zlot posiadaczy maluchów start imprezy 20.01.2006 o godzinie 20 pod wzgórzem andersa (skrzyżowanie ślężnej i kamiennej) nie ważne jak twój maluch wyglada ważne jest to ze go posiadasz i zebyś był na zlocie. Czekamy na Ciebie przekaż informacje swoim znajomym.
Z poważaniem Jacek posiadacz malucha.

Co wy ma to panowie?? można było by podjechać i zobaczyć co sie bedzie działo?? napiszcie czy ktoś bedzie tam jechał bo nie chciał bym być sam albo z jakimś jackiem sam na sam

może to nie zlot a straż miejska robi cię w balona ? zamiast mandatu wkręcają śrube że jest zlot

odpusc sobie to !! Lepiej dawaj zemna i z Baryła na upalanie pojedziemy !!

A może ktoś kto nie lubi maluchów chce je zebrac w jednym miejscu i wysadzić, albo zakopać?
Uważaj lepiej
Pozdro!

dzwoniłem do tego kolesia co ulotke zostawił znaczy się był jakiś numer na ulotce i mówi że jest ich 10 wszyscy jeżdżą maluchami i że jutro jakieś święto związane z maluchami właśńie wypada i chcą zrobić zlot podobno większość maluchów w mieście to dostała i narazie niecałe 30 osób się zadeklarowało że będą, może być fajnie. pojade tam jakoś 15 minut po 20 i przejade tak z przyczajki i lukne czy są jakieś boby a nóż w końcu będzie jakieś spotkanie maluchów

Cytat:
2006-01-19 18:58:50, wojtaz pisze:
[..]podobno większość maluchów w mieście to dostała [...]

hmmm? wiekszosc maluchow we wrocku to dostala...
a jest 10 jezdzacych to ich dziesieciu + 20 zdeklarowanych? moze to jakis Wroclaw pod Koszalinem, wioska z 40 budynkami, kosciolek jeden Spolem i kazdy hula maluszkiem

miejsce jest na maxa h..we i mowimy stanowcze nie. to miejsce dla dresiarzy.

Cytat:
2006-01-19 18:58:50, wojtaz pisze:
dzwoniłem do tego kolesia co ulotke zostawił znaczy się był jakiś numer na ulotce i mówi że jest ich 10 wszyscy jeżdżą maluchami i że jutro jakieś święto związane z maluchami właśńie wypada i chcą zrobić zlot podobno większość maluchów w mieście to dostała i narazie niecałe 30 osób się zadeklarowało że będą, może być fajnie. pojade tam jakoś 15 minut po 20 i przejade tak z przyczajki i lukne czy są jakieś boby a nóż w końcu będzie jakieś spotkanie maluchów

Przykre to troche, ale jak patrze na wlascicieli Maluchow dla ktorych auto cos znaczy (nie jest zwyklym srodkiem transportu) to w wiekszosci sa to ludzie nieco odmiennie patrzacy na zycie niz ja

W powiadomienie wiekszosci posiadaczy Maluchow we Wrocku nie wierze. To byloby nierealne nawet gdyby miec dostep do bazy danych Wydzialu Komunikacji i chodzic wg. listy.

Przy tej ilosci sniegu szkoda czasu na zloty, lepiej jezdzic . To jedyny okres w roku kiedy codziennie ruszam Malucha.

czyli nikt tam nie jedzie?? hmm szokda a może zrobimy jakiś zlot zimowe są fajne tylko taki zeby było troche więcej ludzi?? a macie jakąś miejscówke fajną bo ja nie wiem jestem tu nowy

ja tam co najwyrzej moge tranwajem przyjechać bo białą padakom brat do pracy jedzi co dzieńa pozatym wałek juz sie kończy i to wogule nieche jechać

a mi maluch przy -5 nie dopala powiedzieł ze protestuje na zimne !! strajk zimowy !!

masz pewnie zparat zapołonowy z rozdzielaczem:>

spoko wrc obiecuje ze w tygodniu to zrobimy jak wytrzeżwieje bo tera to ciężki weakend sie krji.a biał padlina pali od strzała na karzdym mrozie wkońcu wiadomo kto serwisuje

Spoko ja teraz bawie sie z licznikiem i jest straszna mota :] ale dam rade !!

miałem robić 700albo 800 ale udało mi sie dorawać silnik ze 127 za 300zł wiec teraz zbierwam wszystkie potrzbne części i na wiosne będe wsadzał tylko jak by mógł mi ktoś kto wsadził silnik od 127 napisać dokładnie co potrzeba jakie cześci bo chce wszystko kupić i jak bedzie już wszystko co trzeba to wsadzić silnik

przepraszam was bardzo pomyliłem tematy

szpoko

odswierzam temat dowiedziałem się że w piątek tj dzisiaj tj 24 lutego 2006 jest organizowany kolejny zlot maluchów kolesie spotykają się o 19 pod andersa żeby zebrać grupe i potem jadą na lotnisko wojskowe poszaleć do Cienina to jest teren poligonu wojskowego podobno wpizdu duży plac gdzieś koło ulicy redyckiej we Wrocławiu oczywiście, chyba sie zabiore z nimi zobaczyć to miejsce ktoś wpadnie??

nie pisz tutaj tylko w Motorozacyjnym zyciu Wrocławia po to jest ten post postawiony zebe nie było bałaganu !!

oj to przepraszam