| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-01-19 16:12:48
i tutaj jeszcze zapozyczone z innego forum
nie rób wiochy - Don't make a village nie zawracaj mi gitary - Don't turn my guitar wierzę ci - I tower you zwierzę ci się - I'll animal to you dziękuję z góry - Thanks from the mountain obrazy Moneta - Paintings coin czuję do ciebie pociąg - I feel train to you wyjść na ludzi - Go out on people ch... mnie to obchodzi - Penis is walking around me zapalenie opon mózgowych - Brain tire fire kolej na ciebie! - Rail on you! golnąć kielicha - To shave a glass pokój z tobą - Room with you nowe ustalenia - New lazy boy's lips ożenilem się - I wifed myself gówno mnie obchodzi - A shit is going around me pojąłem to w lot - I took it on a flight biały bez (kwiat) - white without (powiedzieć komuś) bez ogródek - without samll garden w mordę jeża - in the face of porcupine zrobić coś bez zwłoki - do something without corpse podpieprzyć (ukraść) - to underpepper to nie trzyma się kupy - it doesn't hold the shit koło południa - circle abouth south student zaoczny - behind-eyes student czas płynie wolno - time swimming allowed odpieprz się - outpepperyouself był jej prawą ręką do prowadzenia lewych interesów - he was her right hand in driving the left businesses przełamywać pierwsze lody - to break first ice-creams półka - half of a "K" siatkówka oka - volleyball of the eye woda toaletowa - W.C. water jestem z Wołomina - I am from Beeftown Widzew Łódź - Isee in boat Zespół szkół ogrodniczych - Garden School Band Kiosk ruchu - Kiosk of movement poszły konie po betonie - Let's go horses on the beton Zakopane - The Dug-Up Opole - Oh-Field Przemyśl - Think-It-Over "Dziady" - "Grandfathers" "Krzyżacy" - "Crossmen" "Łysek z pokładu Idy" - "Blade from the Ida deck" |
profil-usunięty | 2006-01-19 16:35:20 Hehehe uwielbiam takie dosłowne tłumaczenia ![]() |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-01-19 16:37:00 a moze przytoczysz które Ci sie najbardziej spodobało |
profil-usunięty | 2006-01-19 16:49:41 Półka, dziekuje z góry, Przemyśl i pare innych ![]() |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-01-19 16:54:26 jest kilka fajnych i ciekawych to potwierdzam ale nie bede ich wymieniał |
profil-usunięty | 2006-01-19 17:07:49 Nie krepuj sie... pisz ![]() |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-01-19 17:10:00
zapomniałem jak sobie przypomne które to były to napisze , wiesz ze z moja pamiecia nie za dobrze jest
|
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2006-01-19 21:03:52 phi... Room with you slyszalem na zywo |
Esperynek ![]() Skoda Octavia 1,4 TSI Częstochowa | 2006-01-19 21:08:57 Chyba to pokaże pani od angielskiego!
Ale się uśmiałem!!!!! |