Fenomen marki hyundai

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To niesamowite ale jezdzilem bardzo roznymi autami a najbardziej odpowiadaja mi hyundaie. Zastanawia mnie to tym bardziej ze paroksalnie znam wiele poprawniejszych, wygodniejszych i lepiej wykonanych aut. Jednak ich prowadzenie jest dla mnei po prostu nudne Hyundai nie jest samochodem dla metroseksualnego palanta Jazda samochodami tej marki zawsze sprawiala mi wiele frajdy. Hyundai pozwolil mi zrozumiec ze terkoczace plastiki wcale nie musza byc denerwujace-wrecz przeciwnie skladaja sie one na indywidualny charakter auta . Poniewaz jednak fenomen tej marki lezy zapewne znacznie głębiej a moja percepcja jest niewątpliwie ograniczona napiszcie czym dla Was jest hyundai

yy, no ja podobnie

hmm no coś w tym jest
Ja równo rok temu chyba z ponad miesiąc szukałem dla siebie dupowozu i nie mogłem znaleźć nic konkretnego ogladałem i jeździłem Fiestą, Astrą, Esacortem i Passatem (ten to totalna porażka ), i nagle znajomemu znajomego zachciało się zmieniać auto i chciał się w miarę szybko pozbyć swojego Ponego. No i po przejechaniu 3 km wiedziałem że ten musi być mój , no i już roczek sobie nim pomykam i chyba bym go na nic innego nie zamienił (przynajmniej w tej klasie cenowej a już napewno nie na żadne VW do których mam wstręt chyba wrodzony

P.S. wcześniej to niewiele wiedziałem o czymś takim ja Hyundai a o istnieniu Pony to juz wogóle

W sumie do Hyundaia przyzwyczailem sie juz od dziecinstwa (Accent mamy) i tym samym do plastikow Przyszedl czas na zakup auta na codzien (posiadam youngtimera) i padlo na Coupe 97 ze wzgledu na jego wygla oraz wyposazenie przyzeklem sobie w 97roku ze takiego kiedys sobie kupie i po prostu teraz spelnilem marzenie teraz juz nic wiecej mi nie potrzeba a jest to juz moj 7dmy samochod od 1,5roku i jakos mi podpasowal mam go najdluzej jako drugi na codzien.

Moi rodzice kiedyś tj 11 lat temu kupili Hyundai'a. Zakup był czysto przypadkowy. Przejeździli prawie całą Europę i kompletnie nic poza częściami zużywającymi sie podczas normalnej eksploatacji nie wymieniali. Autko jest w ciągłej eksploatacji. Zawsze sprawne i gotowe do jazdy dosłownie wszędzie. Można powiedzieć "wół roboczy". Auto na zewnatrz bardzo skrome, nierzucajace sie w oczy, ale wierzcie bądź nie auto nie do zajeżdzenia i nie do zdarcia. Przeżyło przytarcie przez tira i zdołało o własnej sile uciec spod kół tira. Napiszę krótko genialna marka. Na samo brzmienie słowa Hyundai robi mi się bardzo ciepło i miło. Niech marka się rozwija i produkuje coraz to nowoczesniejsze, niezawodne i niesamowite autka.

Wlasnie dzisiaj wrocilem moim ponym z Holandii Samochod z przebiegiem 270 000 km, w zasadzie bez powazniejszych remontow, nigdy nie byl przesadnie szanowany - wrecz przeciwnie - kumpel go katowal i zapewnial mu plyny ustrojowe z tesco . Wsiadlem, odpalilem, pojechalem, wrocilem . w sumie grubo ponad 2200 km, zadnych awarii i nie zauwazylem tez zadnego ubytku oleju! Pozdrawiam wszystkich wlascicieli HYUNDAIow AVE HYUNDAI

Dawno nie nie było... A i takosiegnąłem poziom innej marki (Kia Sportage Ale Hultaja mam i ciągle nad nim pracuje. A czym jest to auto - w moim wypadku to fenomen