Swap we wrocku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanie czy wsadzał ktoś we wrocku silnik do malucha od fiata 127 albo czy jesto moze ktoś kto się na tym zna i wię jak to zrobić??

silnik na gazniku włożyć to rzadna fizolofia migomat kontówka i cheja.jak masz częsci to przecie nic trudnego ja jeszcze nic takiego nei montowałem ale jak dobrze pujdzie to na wkacje swapie 1.2 8v albo 16v.

twardziel ;]

ja mam 1.1 spi w maluchu.

Bart Ma swapa 903... który kiedys brykał po Wrocku !!

Swpay we wrocku niedługo sie posypia Prawda Baryłka !!

a jak niema to tamto.kurna jak będzie syte odszkodowanko to morze i na centrala sie porwe ale do tego to będe potrzebował już pomocy szanownych kolegów

Cytat:
2006-01-22 12:13:18, wrc126p pisze:
Bart Ma swapa 903... który kiedys brykał po Wrocku !!

Z tamtego auta to juz nieduzo zostalo

ale zawsz cos tam jest :] Pozatym pewnie duzo w niego zainwestowałeś bo jak go widziałem we wrocku to pełna padaka

wojtas ile Cie kosztowało zrobienie swapa?? jak byś mógł wyszeczególnić co ile tak mniej więcej jakie koszta. będe wdzięczny

nie wiem, bo to rajdowka a nie seryjny maluch ze swapem z tylu. mysle ze jak chcesz isc na minimum i wlozyc 900 to mniej jak 2.5 tys nie masz co liczyc.

2.5 tys. To jest z duża nad wyżką da się to zrobić za dużo mnie mi się udało wsadzić 903 za 645zł + własna pracaJ
kwestia za ile co kupisz i jak długo będziesz szukał

silnik + chłodnica 240 zł
docisk sprzęgłowy 80zł
rurki miedziane 60zł
kolanka 40zł
węże gumowe 30zł
opaski 10zł
flansza 70zł
belka 30zł
śruby 20zł
świece 40
przewody wysokiego 25zł

hehe pokaz zdjecia? zarejestrowales malucha? jak zawiesiles silnik?

mnie też sie wydaje że za 1.5tys morzna by zrobic swapa na ulice bez klatki kubłów bilsteinów i takich tam ja tam w zalezności od odszkodowania przeznaczam od 5 do 10tys na zrobienie od podstaw profi rajdówki z nowymi kubełkami speed i na nowych 4 bilkach ale okże sie wpraniu

za co takie odszkodowanie ?

za połamany kregosłup i częsciowy niedowład w lewej nodze nacierpiałem sie to se poszaleje a co niema to tamto

sebcyc.xt.pl
a przeglad to 95 zł+ za zmiany 85zł jeszcze tego nie robiłem bo mam przeglad a diagnosta powiedzła zebym jezdził
kwestja znajomosci

miałem robić 700albo 800 ale udało mi sie dorawać silnik ze 127 za 300zł wiec teraz zbierwam wszystkie potrzbne części i na wiosne będe wsadzał tylko jak by mógł mi ktoś kto wsadził silnik od 127 napisać dokładnie co potrzeba jakie cześci bo chce wszystko kupić i jak bedzie już wszystko co trzeba to wsadzić silnik

przecei tu na forum wszystko pisze co trza a flansze już masz??to będzie rajdówka czy taki uliczny wymiatacz??a jaki stan tego silniczka?? kurcze terzbym na wiosne sie cos pobawił ale siana spodziewam sie nie wczesnij jak na wakacje do tego zanim częsci skompletuje to morze do końca roku sie uwine

tu znajdziesz wszystko

koleś mówił ze silnik w stanie bardzo dobrym ale jak coś mam wsadzać do auta to wele to najpierw sprawdzić żeby nie wyciągać go potem w nieskończonosć. wiec silnik będzie cały rozkręcony wyczyszczony nowe uszczelki pierscienie itp. i dopiero wsadzony do auta flanszy nie mam ale będe robił forme z drewna później znajomy i ją zrobi