| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ekimm Espero Warszawa | 2006-01-23 14:38:50 Ciągle walczyłem z przyciskami otwierania i zamykania szyb, co pare miesiecy musialem rozbierac i czyscić styki, a tu olsnienie styki z kablami sa połączone od spodu prycisków nitami oczyściłem troszeczke nity i za pomoca cyny i lutownicy połaczyłem nity z plaszką problem sie rozwiazał jak ręka odjął wszystko idealnie działa bez czyszczenia styków. A to że kiedyś mi działało po czyszczeniu pare miesiecy to tylko to ze przy rozbieraniu przycisku ruszało sie tymi kablami co powodowało poruszenie nitów co tawalo krótko trwały efekt działania. Teraz sprawdziłem to tak ze kiedy przestały mi dzialać przyciski nie czysciłem styków tylko zlutowałem nity - pomogło dziala bez problemów. |
Rysiek2 Dzierżoniów | 2006-01-23 15:33:19 B.dobre rozwiązanie.Szkoda że tak późno wpadłeś na to,ale praca uczy.W elektryce brak kontaktu to podstawowy problem. |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2006-01-24 01:44:47 IMHO baaaardzo wątpię żeby to pomogło.
Styki się wypalają i tyle... |
ekimm Espero Warszawa | 2006-01-24 09:34:56 wrzuce jutro fotki z tym jak to zmajstrowałem |
Jac Leganza Warszawa | 2006-01-26 22:25:28 yes wrzuć fotki przyda się na przyszłość |