MotoNews.pl
1 3 miesiące pracy nad Essim PROSZE o OPINIE (132539/129)

3 miesiące pracy nad Essim PROSZE o OPINIE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Dokonalem remontu silnika, skrzyni biegow, buda cała wyspawana. I co najwazniejsze poszezony ale jak postawie go na alusach 215/40 16 dodatkowo dystanse to bedzie piekny

Z tymi swiatelkami... tylko zebys nie trafil na mnie bo jak pukne w dupcie to po kieszeni dostaniesz. Domyslam sie ze klosze BEZ atestu ;D

najbardziej mi podobają sie dzwi, ile wydałeś na przerobienie ich ??? (jak można wiedzieć)

Cytat:
2006-01-23 20:31:13, biernus pisze:
Z tymi swiatelkami... tylko zebys nie trafil na mnie bo jak pukne w dupcie to po kieszeni dostaniesz. Domyslam sie ze klosze BEZ atestu ;D

Spoko tylko swiatło stopu przerobilem i swieci na calej dlugosci tak wiec slepy nawet zobaczy ze hamuje

Błotniczki całkeim całkiem .... rejestracja z tyłu to tak na stałe zamocowana jest?

Za duży tłumik, czarne światła brak klamek wlote w przednim nadkolu - po co to? Ładny bad look

Jak na mój gust jest przekombinowany.

Oto Poszezenia

A oto co jest w srodku

Cytat:
2006-01-23 20:35:46, piter771 pisze:
najbardziej mi podobają sie dzwi, ile wydałeś na przerobienie ich ??? (jak można wiedzieć)

Wszystko sam robilem miejsce na zamek i klamki zaspawelm reszta to zywica i zabawa z kitem koszty niezbyt wygurowane

Cytat:
2006-01-23 20:36:29, Irekcity pisze:
Błotniczki całkeim całkiem .... rejestracja z tyłu to tak na stałe zamocowana jest?

Tak duza blacha przymocowana do tylniej belki teraz jezdze dre nia wiecznie na kolinach i sie trzymie bez problemu

Poszerzenia ok, środek

Cytat:
2006-01-23 20:36:42, Snale pisze:
Za duży tłumik, czarne światła brak klamek wlote w przednim nadkolu - po co to? Ładny bad look Jak na mój gust jest przekombinowany.

Twoj gust jak dla mnie tlumik jest ok wlot w blotniku dla stozka jest podprowadzona rura ktora ciagnie stamtad zimne powietrze

Wszystko jak dla mnie OK niestety te wloty na przednim nadkolu mnie sie nie podobają nie pasują do całości

Ale to tylko moje skromne zdanie

Cytat:
2006-01-23 20:40:39, Saper_XR3i pisze:
Wszystko sam robilem miejsce na zamek i klamki zaspawelm reszta to zywica i zabawa z kitem koszty niezbyt wygurowane

oki a jak otwierasz??? i ile te urządzonko kosztowało??

W takim razie wloty ok

A co do mojego gustu - prosiłeś o opinie

Cytat:
2006-01-23 20:45:21, piter771 pisze:
oki a jak otwierasz??? i ile te urządzonko kosztowało??

otwieram z pilota. centralka110 zl i radiolinia 150 zl

ladnie autko wyglada niepodobaja mi sie tylko wloty (jakies takie chaotyczne , ladnie ktos z klubu mial zrobione albo od t4 albo od mercedesa td , twoje wygladaja jak wyciete z obudowy spawarki ) no i polka imho maluch style tylko ze w maluchu niema innego wyjscia bo brak miejsca a w essince mozna to o wiele subtelniej zalatwic pozatym autko super

Mnie się podoba. Widac że sporo pracy włazyłeś

Jak dla mnie, tłumik ok, rejestracja lepiej by wyglądała w zderzaku, światła ładne ale jak ci wpakują w dupe nikogo nie bedzie interesowało jaki masz top, zamalowałas swiatła - twoja wina! wierz mi, w kazdym sądzie przegrasz! Głośniki niezbyt sie prezentują, rzeczywiście można lepiej, jakiegoś suba w bagażniku i w pólce jakies 2 dobre głosniki plus 2 w drzwiach i tweetery w słupkach! Drzwi super i poszerzenia ekstra! Do zdjęć mogłeś wrzucić alumki
To by było tyl! Ogólnie podziwiam wkład pracy jaki w niego włożyłes! I najważniejsze żeby sie tobie podobało!

Mnie się podba, ze względu na poszerzenia, brak klamekm i że włożyłeś w to dużo pracy. Jakby wszyscy tak chcieli wjeżdżać na kogoś, to nie opłącałoby się aut tuningować, bo szkoda by było kasy

[ wiadomość edytowana przez: Radzio_CK dnia 2006-01-23 21:18:28 ]

Jako,ze mam podobne auto powiem,ze boki bez przetloczen mi sie nie podobaja (tazz tez tak ma) i czarne tylne lampy rowniez. Zrob biale kierunki w zderzak - bedzie lepiej.