Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() SlawekLca BMW E30 Legnica | 2006-01-24 23:07:57 ee no zatkalo mnie... jak by wszystkie czerwone auta tak mialy to nikt by ich niekupil... albo to ze starosci albo ktos go keidys prysnął tandetnym lakierem, sprubuj zrobic polerke taką fachową..... |
![]() tolo84 (S) BMW Master (Moderator) BMW E36 Bydgoszcz | 2006-01-25 01:14:33
pasta tempo to mozesz sobie wypolerowac... wiadro? albo jakis zlom. kupic najgorsza tandete za 6zl do bmw... kup lepiej paste FARECLA tubka kolo 30zl ale efekt duzo lepszy no i najlepiej jedz do jakiegos lakiernika co maszyna porzadna zrobi polerke (koszt kolo 100zl) zreszta czerwony sam w sobie jest brzydki i nie wiem czy mu cos pomoze ![]() [ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2006-01-25 01:15:21 ] |
![]() kornat BMW Member BMW e-39 530d Wrocław | 2006-01-25 16:52:14 Tak jak pisze Tolo Farecla G3 i jechana z koksem nalepiej maszyną u jakiegoś lakiernik aewentualnie sam gąbką np. na wiertarce tylko ostrożnie z dociskaniem do lakieru bo np. na rantach błotników możesz pojechać do podkładu, po całej operacji proponuję rzucic na to wosk koloryzujący i powinno byc ok. Kolor czerwony, podobnie biały ma to do siebie że po pewnym czasie matowieje taka uroda najtańszych kolorów ![]() |
![]() DF-E36 BMW Friend BMW E36 Żagań | 2006-01-31 10:50:10 Witam. Ja też mam czerwone E36 i tak samo robi się białe na dachu i bagażniku. Niestety nic nie pomoże ci żadna polerka i nie daj się namówić na to bo tylko bezsensownie wydasz pieniądze (tak jak ja). Poprostu ze względu na wiek utlenia ci się barwnik w lakierze (prawdopodobnie BRILANTROT). Robił mi polerkę profesjonalny lakiernik i po wyjechaniu z zakładu było super ale po dwóch czy trzech umyciach było tak samo (zresztą jak po paście Tempo i po innych "cudach" które ci tu polecają za 30 zł). Ja na wiosnę górę auta zamierzam poprostu przemalować na czarno tzw. flip-flop i to będzie jedyne wyjście. Jedno co może zrobić lakiernik to pomalować a nie polerować. Ot taki plus tego lakieru. ![]() |
![]() JanekE30 BMW Member E30 2.5 24v mtech2 & ... Piła | 2006-01-31 23:21:14 u mnie w miescie jezdzi czarno-zlota e36 i jedno co moge powiedziec to to ze odradzam malowanie bmw na taki styl
do bmw to nie pasuje sa wyjatki ale w 99% przypadkow wyglada to tragicznie wiec DF-E36 zastanow sie czy tego chcesz.... tzn zrobic kiche na aucie:/ |