Instrukcje serwisowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W zwiazku z likwidacja ASO od wczoraj prowadze "negocjacje" w sprawie odsprzedarzy instrukcji serwisowych do naszych hultajow. Na razie stanelo na tym ze jezeli juz to wszystkie hurtem. Cena na razie nie znana. Facet jeszcze nie wie czy nie bedzie ich musial zwrocic do HMP. Jako ze nie mam tyle kasy (podobno kazdy rocznik z danego modelu mial swoja ksiazke) probuje goscia namowic aby zainteresowal sie Allegro ale on chyba bedzie musial miec faktury. Sa to grube tomiska wg jego slow na 2-3 cm. Do samego Accenta jest ok. 9 tomow. Ja jestem chetny na 2 a co z reszta nie wiem co zrobic . Za tydzien mam sie z nim skontaktowac moze juz bedzie wiedzial co z tym fantem zrobic i jakie beda ceny. Bede informowal co slychac w temacie a byc moze i zbieral "zapisy na ksiazki" i ewentualne "wplaty na fundusz ksiazkowy" + koszty wysylki.

KSIAZKI W JEZYKU ANGIELSKIM - UZYWANE

3mcie sie.

[ wiadomość edytowana przez: Cobra_JM dnia 2006-01-25 15:24:48 ]

Ja jestem bardzo chętny na książki serwisowe Getza 2004.

Witam , Jeżeli by było można to jestem bardzo zainteresowana książką dla Atosa r.1999 ( z półautomatyczną skrzynią biegów )

Witam. Dzisiaj znowu sie dowiadywalem.

- instrukcji NA RAZIE nie moga odprzedac az do OFICJALNEJ ODPOWIEDZI z HMP - pismo poszlo.

- PROSI SIE O EWENTUALNE DEKLARACJE KTO I ILE KSIAZEK BEDZIE BRAL

- prosze pamietac ze JEST TYLKO PO 1 EGZEMPLAZU ksiazki do danego modelu i rocznika.

- cena nadal nie znana.

- ja biore ACCENT 1995 LS i jakas ELANTRA

- mam sie skontaktowac za 2 tygodnie

[ wiadomość edytowana przez: Cobra_JM dnia 2006-02-01 21:11:15 ]

W zależności od kosztów mogę sie zaopiekować bookami do lantry 1.6 93r po faceliftingu. Koszta wpłyną na ilość jaką byłbym zainteresowany.

Dzisiaj dzwonilem sie dowiadywac i niestety gosc nie moze ich odsprzedac W zwiazku z tym temat instrukcji jest zamkniety. Moze kiedys

A może jest możliwość pożyczenia i zeskanowania? Było by z tym dużo pracy, ale chyba warto.

Sprobuje

"To se ne da pane Havranek"