[k] Chłodnicę do 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam kupie w dobrej cenie - najlepiej w Warszawie.
Nowszy typ(chowana w przedni pas).

pozdr.

Nie styknie pochodzic po szrotach? Przeciez to typ polonezowski, to sporo tego powinno byc tu i tam...
Ja sie inejako podepne i powiem ze z kolei szukam chlodnicy starego (najstarszego) typu do 125p , taka z korkiem po prawej stronie (pozniej byl po lewej, bardziej po stronie kierowcy, poza tym chlodnica "schudla".

ja mam jakas od poldka/fiata z watrakiem stan BDB nie cieknaca ani nic...tylko korek sie troche rozlatywal ale jest ;] kupilem ja do swapa ale okazalo sie ze jest nieodpowiednia i musialem aluminium kupic...za 30pln oddam pozdro!!

o to taki shit jak to ;]
chlodnica poldek/fiat

[ wiadomość edytowana przez: ulik87 dnia 2006-01-26 20:30:03 ]

No tak ale to nie taka chlodnica... potrzebuje takiej co ma korek na rurce a nie tak jak ta na gorze chlodnicy...

pozdrawiam

Cytat:
2006-01-26 17:02:36, Julo_ pisze:
Nie styknie pochodzic po szrotach? Przeciez to typ polonezowski, to sporo tego powinno byc tu i tam... Ja sie inejako podepne i powiem ze z kolei szukam chlodnicy starego (najstarszego) typu do 125p , taka z korkiem po prawej stronie (pozniej byl po lewej, bardziej po stronie kierowcy, poza tym chlodnica "schudla".

A masz jakies foto takiej chlodnicy ??? bo chyba mam jakas fiatowska,jeszcze z fiata 1300 "pontom" ale chyba,musial bym zobaczyc jakas inna dla porownania

Chłodnica nowego typu:

Chłodnica starego typu

Jakby jeszcze byla z tymi wszystkimi ustrojstwami od wiatraka...

[ wiadomość edytowana przez: Julo_ dnia 2006-01-26 22:46:45 ]

jest jeszcze jedna wersja z kurkiem na wężu..wiem bo taką mam

No tak, ale ta z kurkiem na wezu to jest tak, o ktora chodzi autorowi watku (pod kktory sie wrednie podpialem, za co bardzo przepraszam) i to jest chlodnica do silnika POLONEZA, a te które zamiescilem nizej sa do 115C/116C Fiatowskiego