[126]Gaźnik - rurka emulsyjna...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy można podmienić rurkę emulsyjna F - 30 z Fiata do malca?

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-11-17 10:08:02 ]

A czy ma ktoś z was jakieś dane/foto rurek szczelinowych? Jak na tym chodzi? Gdzie i za ile można coś takiego kupić?

rysunki i wymiary rurek szczelinowych do DF'a i PN sa w ksiazce W. Pachonia "Usprawnienia Poloneza"

Chodzi mi o rurki do 126p

A ja poszukuje rurkę emulsyjną f-74! ma może ktoś??

Macie moze jakis wiadomości o rurakch szczelinowych slyszalem o nich tylko nie wiem gdzie mozna je kupic ???? Jezeli ktos ma na zbyciu albo wie gdzie mozna kupic to wielkie dzieki. I jakis maly opis jesli byscie chcieli

ja mam rurke f-74 i musze przyznac ze lepiej sie zbiera

ok ja tez mam taka ale to jest standardowa ze starego typu. Ja chcialem sie dowiedziec czy sa jakies specjalne rurki

Nas stronie Terytorium 126p ma być artykuł o rurkach emulsyjnych.
Narazie dostępne jest tylko to zdjęcie:

Wielkie dzieki za info Dla Bartez-a Ale mam pytanko czy ktos montowal juz cos innego niz te standardowe(f74, f8, f101 itp)???

a one podchodza do maluchowskiego gaznika

Rabbit jezeli chodzi ci o te rurki ktore wymienilem to nawet chyba wszyskie mam i sa to typowe do malca wsadzane seryjnie. Teraz jezdze chyba na f74 bo jak mialem f101 to trzeba go niezle krecic

Ja jeżdze na szczelinowej rurce emulsyjnej jak na zdjęciu poniżej. Jest spoko. Silnik fajnie kręci i tak dalej. Teraz mam problem z uszczlenieniem osłon popychaczy. Ciśnienie za duże czy jak. Pozdrawiam.

ja tez mam f74 a chetnie zmienie na szczeliniowa tylko nie wiedzialem czy podchodzi do gaznika

DaymoN na jakiej konkretnie jezdzisz i czy bez problemu wchodzi w miejsce seryjnej???

oto mi wlasnie chodzi

Wchodzi na 100% jeżdze na tej poniżej WP 3/2,7. Jedno wiem wymaga ona benedyktyńskiej cierpliwości w regulacji. Pozdrawiam

Wielkie dzieki za info. z pewnoscia skorzystam.

daj znac czy w libiazu mozna dostac takie rurki

Czy te szczelinowe są lepsze od F74.