BMW E39 1997r. Czy można zamontować inną zmieniarkę cd?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do was wielką prośbę. Originalne zmieniarki BMW są bardzo droge sięgają rzędu 700-800zł, chodzi mi o to, jeżeli ktoś ma oryginalne radio BMW, to czy jest możliwość podpięcia jakiejś inej zmieniarki np. Sony czy pioneer, oczywiście one są znacznie tańsze kosztują w granicach od 200-400zł i wyżej. Problem by wynikał z wtyczki, którą by nie dopasował do zmieniarki sony czy pioneer..., do oryginalnego wyjścia BMW, czy jest możliwość przeróbki, czy ktoś takie coś praktykował, czy się to udawało itp. Proszę o pytania i sugestie na ten temat z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam wszystkich fanów aut BMW.

watpie ze da sie zrobic taka przerobke ale dla 100% pewnosci zapytaj na forum www.elektroda.pl

Cześć. Bardzo wątpię żeby pasowała inna znieniarka ale ręki nie dam uciąć bo poprostu nie jestem w tym taki obcykany.Ale np. mój kolega szukał zmieniarki do E-39 bo poprostu ktoś przed sprzedażą wymontował i mówił,że ma problem bo jest kilka typów zmieniarek i nie wie która do niego pasuje(chociaż radia w E-39 są niby takie same).Zajedz może do jakiegoś magika od muzy i on napewno powie Ci co można a co nie.Pozdrawiam i życzę powodzonka......

na volumenie w wawie jest klijent ktory mówi że jak mu przyniesiesz zmieniarke i radio to on dorobi kabel i niema problemów z adaptacją sam testowałem do beckera zastosował zmieniarke sony