Mam wielkie problemy z instalacją, brak wolnych obrotów, szarpanie przy zmianie biegów, gaśniecie i wiele innych.
Goście do gazu są bez radni, regulują i bez skutku - może to poprostu nie będzie działać w moim aucie i trzeba to usunąć ?
e tam zle wyregulowana i tyle. powiedz im ze jak tego nie zrobia to niech oddaja kase i zabieraja ta instalke/ dziala wybitnie na nich mobilizujaco taka wiadomosc/ pozdrowienia ps. nie ma zlych istalaek sa zli fachowcy
Szczegółowo sprawa wygląda tak, że obroty stabilizują się dopiero po przejechaniu kilkunastu kilometrów, a każde chamowanie na skrzyżowaniu kończy się albo b. nierówną pracą silnika albo jego zgaśnięciem. Dodatkowo sprawa jest dlatego poważna że jak jade do fachowców to autko po drodze już się rozchula i u nich w warsztacie chodzi bez problemu. Zostawienie u nich auta też nic nie da, bo go trzymają w garażu. Ostatnio wnerwili mnie do granic bo zaczeli mi grzebać w silniku - tłumacząc klopoty z gazem złą regiulacją i ogólnym zaniedbaniem silnika. Tak że ogólnie do d...py.
Witam ja tez mam identyczną instalację w Omedze 2,0 16 V i samochód chodzi rewelacyjnie, powiem nawet ze nie ma dużej różnicy między benzyną a gazem. Widzę ze jesteś z Krakowa tak jak Ja, gdzie zakładałes instalację gazową?