[126] problem z kontrolką kierunków

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
siemka

mam nadzieje że mi pomożecie
problem polega na tym że: kiedy włączam kierunke(nie zależnie czy prawy czy lewy) zapala się kontrolka jest jedno piknięcie i potem nic...
próbowałem z przerywaczem ale to nie jego wina
Może ktos wie co to takiego??

[ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2006-01-31 09:27:57 ]
[ powód edycji: [126] [126] [126] [126] [126] [126] !!!! ]

A aku masz dobrze naladowany?? I NAJWAZNIEJSZE:UŻYŁEŚ WYSZUKIWARKI??

ludzie dajcie spokoj z ta wyszukiwarka!!! jak tak dalej pojdzie to nikt sie yu o nic nie bedzie chcial pytac....

Aku jest naładowany zaj...dobrze Za drugim razem kopał w te mrozy. A propo w tej wyszukiwarce nic podobnego(trochę szjsko szuka;/) nie znalazłem;/

Poruszaj bezpiecznikami. Jeśli dobrze zrozumiałem to problem dotyczy samej kontrolki, kierunki chodzą ok.

Mam dokładnie to samo w 128. I to jest wina przerywacza. Poprostu te co sprzedają w sklepach jakieś lipne są. W sumie wypadałoby to zrobić, ale cholera nie ma komu. Chyba musiałbym auto do mechanika oddać

P.S.
A przy okazji witam kolejnego Wrocławiaka na forum.

[ wiadomość edytowana przez: Jesion128 dnia 2006-01-30 22:13:49 ]

kurcza a przerywacz wydawał mi sie ok zastanawiałem sie czasem czy to nie jest to że gdzieś masa uciekła . A propo bezpieczników wszystkie wymieniłem zgodnie z tym co pisze w tej mądrej książeczce fiacika odnośnie amperu

no nic spróbuje może jednak z tym przerywaczem.
ktos wie ile mniej więcej dobry przerywacz kosztuje??

Tez się ciesze że tu wpadłem i będe częściej wpadał bo macie tu(klubowicze) kozackie samochodziki

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2006-01-30 22:29:37 ]

wymień na przerywacz od eleganta, bo ten niedługo padnie, ja tak miałem aż pewnego dnia kierunki umarły

No a w cenie sie ktos orientuje??
Pewnie to groszowe sprawy ale tak pytam

bo cewka tez miała być groszową sprawa a wyszło 55 złoty

takie rzeczy jak przerywacz to tylko szrot city niema sensu kupować nowych, ja byłem z kolesiem po bezpieczniki przerywacze, cewki kable wszytkie pierdoły elektryczne nie potrzebne złomiarzowi i zapłaciliśmy za pełne kieszenie grosiki chyba 5zł bez kitu warto iść, bo czasami można dobrze trafic.

Wyczyść styki w puszcze z bezpiecznikami. Ja miałem też kiedyś problem z tylnymi światłami. Zaglądałem do puszki i niby wszystko ok, sie wkurzyłem i wkońcu pojechałem do elektryka. Gość popatrzył, wyjął z przodu 2 bezpieczniki, przeczyścił końcówki i styki w puszcze i skasował 10zł

Ehhh... no i chyba ludzie którzy mówili że to przerywacz mieli racje;/
właśnie mi padł pierwszy lewy kierunkowskaz z przodu;/

no i te styki przeczyszcze szcotka druciana najlepsza??
Dzięki za rady to jednak był przerywacz kupiłem nowy elektroniczny od eleganta i wszystko działa Cena 22zł

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2006-01-31 23:23:55 ]

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2006-02-03 15:32:00 ]