Lewy kierunkowskaz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Powyższy element "uległ był" destrukcji, toteż szukam nowego. Dodam jeszcze, że od 14 miesięcy jestem właścicielem ESpero 1,5 (1996), a od półtora roku czytam z zaintersowaniem Wasze posty, nie wtrącając się, bo "niewiele Ci mogę dać". Raczej sam nic nie naprawiam ani nie ulepszam. Do tego samochodu mam jednak stosunek ciepły... Zdrówko...

Czesć,
Spróbuj zadzwonić pod ten numer i tak się dowiesz w jakiej cenie jest poszukiwany przez Ciebie kierunkowskaz: Hurtownia Części Samochodowych w Łodzi, tel. 042 659 23 87.
Lub w Krakowie do tych sklepów: MOTO Centrum al. Pokoju 81 tel. 012 644-01-00 bądź Sklep Motoryzacyjny ul. Walerego Sławka 58 tel. 655-80-96.
Pozdrawiam
Kiniusia

Ja cos kiedys mialem - ale od momentu jak pewnemu kut.......owi wyslalem reflektor to mam dystans do handlu. Ale moge look'nac czy sie ostal to dam znac co i jak.

Dzięki za od i pod- powiedzi. Mój mechanik już mi kupił i zamontował - tylko nie krzyczcie, że mogłem sam sobie zamontować, bo moja wiedza techniczna ogranicza się do wkręcania w domu żarówek (trochę przesadziłem, dla literackiego efektu). Pozdrawiam
Marek

Cytat:
2006-01-31 15:54:38, Hornblower pisze:
Ja cos kiedys mialem - ale od momentu jak pewnemu kut.......owi wyslalem reflektor to mam dystans do handlu. Ale moge look'nac czy sie ostal to dam znac co i jak.

Jak byś go znalazł, to daj znać
Ja go przygarne - podaj ino cene
mój jest lekko pęknięty i zawsze jest zaparowany w środku. Do tego się rozkleja