Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Olinka HF MEMBER hyundai accent LS Pruszków | 2006-02-01 15:44:14 no własnie ma ktoś jakiś sposób (skuteczny) na pojawiającą się rdzę......jakieś maści w tubkach czy cuś...lakierowanie nie wchjodzi w gre bo mnie na to nie stac ![]() ![]() |
![]() kru_chy HF MEMBER HYUNDAI SCOUPE GT kielce | 2006-02-01 18:01:17 A ja proponuje juz najlepszy spsob na tymczasowy problem. Najlepiej kup troche papieru sciernego postaraj sie zetrzec rdze i posmaluj jakas podkladowka.Jak efekt sie nie podoba mozesz kupic spray podobny do Twojego lakieru(koszt lakieru ok 7zl, papier scierny 5zl, troche checi ![]() |
![]() Olinka HF MEMBER hyundai accent LS Pruszków | 2006-02-01 22:24:31 dzieki za wszystkie rady ...głębokich dziur nie mam tylko takie nad kołami uszczerbki i jak sie paznokciem podwazy to lakier odpryskuje a na jego miejsce przychodzi rdza ![]() ps. chyba nick wystarczajaco swiadczy o mojej płci ![]() ![]() |
pall_mall HF MEMBER Hyundai Pony kalisz | 2006-02-02 03:44:06 Hehehe dopiero teraz zwrocilem uwage ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Przepraszam za moja zmiane plci w poprzednim poscie Pozdrawiam ![]() [ wiadomość edytowana przez: pall_mall dnia 2006-02-02 03:46:28 ] |
![]() Olinka HF MEMBER hyundai accent LS Pruszków | 2006-02-02 21:34:39 sie nie gniewam ![]() ![]() w kazdym razie jak tylko sie zrobi sucho na zewnatrz zabieram sie do szpachlowania mojej bialej strzaly ![]() pozdrawiam O. |