Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() bartex Opel Astra F Rzeszów/Bolton UK | 2006-02-02 08:55:30 Witam! Zatkała mi sie dysza od spryskiwaczy od strony kierowcy ![]() i w związku z tym mam pytanie czy da sie ją jakoś odetkać a słyszalem że igłą czy szpilką można dysze jeszcze bardziej uszkodzić!! Pozdrawiam! |
harry Forumowicz Corsa - sprzedany olsztyn / warszawa | 2006-02-02 09:38:29 nie przesadzaj.... dysze w astrze 94 to nie jest kosmiczna technologia gdzie nanometry moga miec znaczenie....
wez jeden drucik od szczotki drucianej i podlub do bolu.... ja majac klopoty z dyszami przy myciu kercherem kieruje strumien "pod wlos" spryskiwacza.... najczesciej paproch cofa sie w kierunku zbiorniczka i na jakis czas spokoj - albo wylatuje inaczej ulozony albo zatyka po raz kolejny.... wtedy najlepiej odlaczyc wezyk od pompki i skierowac strumien z kerchera .... wywala wszystko az milo... no ale ja sie nie boje o stan moich spyskiwaczy ![]() |
![]() bartex Opel Astra F Rzeszów/Bolton UK | 2006-02-02 10:07:53 Spoko Spoko! Nie boje sie o dyszki ![]() Dzieki |
![]() GSI (M) Strażnik Ampera Warszawa | 2006-02-02 14:35:55 Jak otworzysz maskę to po lewej stronie masz węzyk od spryskiwaczy. Często w tym miejscu jest łączenie.
Rozczep i przedmuchaj. |