Który to bezpiecznik lub przekaznik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam .Panowie chciałem w swoim MK V wymienić zaróweczki w poswietleniu pokręteł od ogrzewania ,lecz wszystkie tzy żarówki są ok.Więc moje pytanie do znawców .Gdzie szukać przyczyny aby podswietlenie zrobić.

Pozdrawiam.

bezp. nr 4 "10tka" sprawdz go...

Cytat:
2006-02-02 11:10:46, crimzon pisze:
Witam .Panowie chciałem w swoim MK V wymienić zaróweczki w poswietleniu pokręteł od ogrzewania ,lecz wszystkie tzy żarówki są ok.Więc moje pytanie do znawców .Gdzie szukać przyczyny aby podswietlenie zrobić. Pozdrawiam.

niekoniecznie to musi byc bezpiecznik
moga to byc popekane ze starosci sciezki a tej foli
proponuje miernik albo cos innego czy mozesz zabdac przerwe w dlon i jak sie ma juz pewnosc to polutowac

Cytat:
2006-02-02 11:14:52, lukas_s pisze:
niekoniecznie to musi byc bezpiecznik moga to byc popekane ze starosci sciezki a tej foli proponuje miernik albo cos innego czy mozesz zabdac przerwe w dlon i jak sie ma juz pewnosc to polutowac

mnie też się wydaje to bardziej prawdopodobne...zazwyczaj przepalają się lub pękają ścieżki...ale bezpiecznik sprawdź!
TU masz opis jak to naprawić ...choć chyba już z demontażem sobie musiałeś poradzić...skoro wiesz, że wymiana żarówek nic nie daje

[ wiadomość edytowana przez: edis4 dnia 2006-02-02 11:21:50 ]

Panowie już sobie poradziłem .To oczym pszecie jest prawdą .Scieżki pod tą folią,polutowałem i wszystko swieci.

Dziękuję za tak szybką reakcje.

Pozdrawiam