Halogeny HELLI do OMEGI B ?!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witka!

napaliłem się jak szczerbaty na suchary jaz zobaczyłem halogeny Helli które mój znajomy wmontował w miejsce fabrychnych.
Wygląda super - jest to model dalekosiężnych światełek o eliptycznym kształcie klosza i tytanowej , hermetycznej obudowie. Nie pamiętam symbolu modelu (można wskoczyć na stronkę helli) ale w lublinie kosztują ok 300zł para.
Trochę przerubek i efekt niezły - i co wy na to? - warto?
a może słyszeliście o jakiś innych które możnaby wpasować w miejsce fabrycznych?
------------
"nas nie złapied... my śmigajet" :lol:

Ciekawy jestem co to za model halogenów, że pasują do Omegi - na stronie Helli nie ma wzmianki o Omedze. Sam jestem zainteresowany po tym jak zapierdzielili mi oryginalne halogenki.

Vip więcej danych właśnie straciłem halogeny Dzwon

[quote]
2003-04-06 12:12:01, stapoz pisze:
Ciekawy jestem co to za model halogenów, że pasują do Omegi - na stronie Helli nie ma wzmianki o Omedze. Sam jestem zainteresowany po tym jak zapierdzielili mi oryginalne halogenki.
[/quote]
To nie jest konkretny model halogenów dedykowany właśnie do Opla Omegi - to mój kumpel wpadł na pomysł żeby w miejsce fabrycznych wpasować coś innego, orginalnego.
Pokusił się o małe przeróbki zaślepek ( bo są to helogeny eliptyczne a nie prostokątne) żeby wszystko miało swój wygląd - na mnie robi wrażenie.
On zamontował model FF50 (szer.117,4/głębokość 96,2/ wys. 72,9)
-cytat ze strony helli:
"FF 50 i FF 75
Nowe kompaktowe dodatkowe reflektory FF. Małe rozmiarami, wielkie wydajnością świetlną: odbłyśnik FF z gładką szybą. Oznacza to wyjątkowo jednorodne oświetlenie nawierzchni bez strat w strumieniu światła. Obudowa czarna. Montaż w pozycji stojącej, podwieszanej lub w zderzaku. "

Ja natomiast zastanawiam się nad podobną sztuką z halogenami ale inny model - MIcro DE

Pozdrowienia

Cytat:
Vip więcej danych właśnie straciłem halogeny Dzwon

Rysiu... czyzbys w cos przypier... ??

Dramar to pewnie ten gość od spryskiwaczy przyszedł do Rysia i mu je............

Cytat:
2003-04-07 15:56:49, Cleber pisze:
I jak tam teraz chłopaki

falstart

Cleber - dzwon na zimówkach ???
Nie lepiej to jednak na letnich

Żarty na bok - kondolencje.

Pzdr.

Don Fernando ma wielkie stada...
Po uśmiechu go poznacie.

Nic nie zastąpi pojemności...

[ wiadomość edytowana przez: Prowo dnia 2003-04-09 09:52:21 ]

Opony nie miały znaczenia - to było książkowe wymuszenie pierwszeństwa.

mam nadzieję, że to nie Ty zawiniłeś....bardzo mi przykro, że Twoja Bestia doznała urazu napisz jakie straty poniesione.....mam nadzieję, że postąpiłeś z gościem tak jak Prowo z kierowcą autobusu

Ja na szczęście mam status poszkodowanego. Bestyjka uszkodzona niegroźnie , za to Renuwka zwineła się w rogala - do kasacji. Bestia to twardy pojazd w nagrodę za dzielność wyszykuje jej nowy piękny przód.
Najgorsze jest to że mószę wszędzie łazić na pieszo