MotoNews.pl

Przy 3,5 tys obrotów przełącza sie na benzyne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam ponownie,teraz mam inny problem.Mianowicie powyżej 3500 obr/min auto przełącza się z LPG na Pb.Ciśnienie gazu 1.2bara mapy 0.31 - Stag 200 wywala błędy jedynie ze cisnienie gazu za niskie...Co wy o tym soądzicie co może byc tego przyczyną??

podcisnienie powinno byc rzedu 0.5-0.6 cinienie ok trzeba sprawdzis wszystkie polaczenia o ile sobie przypominam to miales jechac do gazownika pomogl cos a te reduktory tak maja lepiej sie sprawuja w malych silnikach

jaki masz ten nowy reduktor

Reduktor wymieniony na jeden z najmociejszych...Aleteraz właśnie mam problem z tym przełączaniem sie a jak znowu zawioze mu samochód to bedzie stał znowu z tydzien.A ja nie moge sobie na to pozwolic.Wiec dlatego pytam co może być przyczyną...

Reduktor LandiRenzo do 250Ps...

Witam.
totalna porażka komp do--------- a reduktor z górnej półki.

Poradzcie mi co mam z tym fantem zrobic, bo juz krew mnie zalewa.Auto potrzebne mi jest do pracy,a niestety tak sie nie da jezdzic...

Kilka nowych faktów.
Wiectak cisnienie na reduktorze przy nie obciążonym silniuku wynosi 1,21 Bara, a przy przegazowaniu gwałtownie spada nawet poniżej 0.3 bara. NA zaworze w zbiorniku cisnienie wychodzi prawidłowo,na przewodach też nie ma żadnych załamań już nie wiem co mam z tym zrobic.Macie jakis pomysły?