Szczeki ferodo [126p]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pytanko mam:

Czy szczeki ferodo z fiata ccs podejda na tyl do maluszka???

Kiedys slyszalem ze srednice bebnow sa takie same i uklad tez ale nie jestem pewien.

A jesli nie, to jakie pasuja, numer itd... ??

Z gory dzieki.

Cytat:
2006-02-03 18:24:48, mmost pisze:
Pytanko mam: Czy szczeki ferodo z fiata ccs podejda na tyl do maluszka??? Kiedys slyszalem ze srednice bebnow sa takie same i uklad tez ale nie jestem pewien. A jesli nie, to jakie pasuja, numer itd... ?? Z gory dzieki.

nie wiem czy ccs ale cc 700 i 900 to napewno a co to 1100 to nie wiem ale raczej tak

Cytat:
2006-02-03 18:24:48, mmost pisze:
Pytanko mam: Czy szczeki ferodo z fiata ccs podejda na tyl do maluszka??? Kiedys slyszalem ze srednice bebnow sa takie same i uklad tez ale nie jestem pewien. A jesli nie, to jakie pasuja, numer itd... ?? Z gory dzieki.

pasuja , cc/sc jeden kit

Mogę takie Ci skołować za 45 zł/kpl, ale plus wysyłka to nie wiem czy Ci się opłaci już. Jak coś to daj znać.

Na allegro po 37zl/komplet na os

http://sklep.intercars.com.pl/ - tu se znajdz.

panowie zakupilem komplet na 2 osie do malca ferodo z alegro
i po przejechaniu 100km przednie sie rozpadly tzn odkleily sie okleiny i zblokowaly mi hample o malo co bym nie strzelil dzwona

mieliscie cos takiego

FOTKI

Cytat:
2008-07-11 22:27:20, zawodnik pisze:
panowie zakupilem komplet na 2 osie do malca ferodo z alegro i po przejechaniu 100km przednie sie rozpadly tzn odkleily sie okleiny i zblokowaly mi hample o malo co bym nie strzelil dzwona mieliscie cos takiego FOTKI

Może jakieś podróby....
ja wsadziłem stare nowe szczęki jeszcze nitowane z okładzinami chyba z azbestu - to ferrodo przy nich się chowają

Ja jeżdżę na Ferodo i wszystko działa w jak najlepszym porządku.
Po 5 imprezach zurzycie okładzin jest minimalne.

Pasują pasują, nawet gdzieś pudło mam chyba z nich.
Ale niefart, nie poszło dobrze że bez konsekwencji, następnym razem proponuje kupić w sklepie gdzieś gdzie dostaniesz fakture czy paragon i zawsze taki bubel odbije sie jakimś echem u producenta

kupilem na swistaku mam paragon na szczescie i bede reklamowal ciekawe czy uznaja

a w sklepach u mnie nei maja takich lukasa mi proponowali albo takei za 15zl na oś to podziekowalem mialem fomarowskei i zmienilem na ferodzinki a tu zonk