Hamownia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
troche pomęczyłem wątek w archiwum, nawet ktoś wspominał o tym, ze ekipa kadet tuning raz na jakiś czas zbiera grupę chętnych osób i jadą sie shamić za rozsądne pieniądze (+ - 50zł). I tu moje pytanie - czy ktoś wie, gdzie w okolicach 3miasta najlepiej można się do takiej grupki podłączyć? Przede wszystkim interesuje mnie, czy chip kupiony do mojego C26NE 1.5 Motronic GT działa (czyt. coś daje ), czyli pomiar na fabrycznym chip'ie + na nowym. I tak sobie mysle - w obu opcjach mozna byc porównać Pb / LPG (chip pomaga tez LPG?). Może się załamie, że gruz ma już tylko 100koni np. i pomyśle o tym silniku od sss25, jesli rzeczywiście jest to igła to bardzo okazyjna cena

[ wiadomość edytowana przez: ericsson dnia 2006-02-03 19:24:03 ]

szkoda tylko, że automata nie shamuje, odchamie, zahamuje czy jak tam wolicie...

Można pomyśleć o tej firmie...

Hamownia...

w galerii wykresów z hamowni jest 'Camaro automat' ...
to moze jednak "hamują" aftamaty...
jakby coś - jestem chętny wydać 50 dyszek na badanie rozbrykania koników

...

[ wiadomość edytowana przez: PiotrS dnia 2006-02-04 10:23:47 ]

A no hamuja tez aftomaty
Znam jednego z wlascicieli - mozemy zorganizowac nieduza akcje - mysle ze do 10 autek cena by byla w granicach 50 zł za dwa hamowanka
Kiedys tak wlasnie juz organizowalem

LySyCC - jak się będziesz wybierał - daj znać, skorzystam z takiej promocji cenowej.

Cytat:
2006-02-03 21:07:14, marekcaramba pisze:
Można pomyśleć o tej firmie... Hamownia...

tylko zwróć uwagę na ten wykres...

Camaro z 300 KM silnikiem dopiero zaczyna
"gadać" od 2500 obr... coś spartolone

Muszę przyznać, że nigdy wcześniej nie widziałem wykresu
autka z awtomatem (zakładamy, że camaro jest w awtomacie)...

[ wiadomość edytowana przez: marekcaramba dnia 2006-02-05 08:24:00 ]

Ok, kontaktowałem się z firmą GTS tuning i po małych negocjacjach doszliśmy do kompromisu - jeśli zbierzemy się minimum w 4 koszt hamowania się wyniesie 50zł za 2 POMIARY (czyli np. beznyna / gaz). Każdy następny pomiar + 10zł - a ja jak już pisałem będe chciał zrobić 4 pomiary - benzyna/gaz na normalnym chip'ie i benzyna/gaz po zalozeniu 'sports chipa' którego zakupiłem (hehehe,ciekawe co wyjdzie ). Także proszę tutaj deklarować kto byłby chętny troche się shamić umówie nas na konkretny dzień i godzine i lecim!

Ps. chciałbym jeszcze zacytować uzyskaną i według mnie ważną informację: "Nasza hamownia ma atest Urzędu Dozoru Technicznego oraz Certyfikat UE i uważam,że w tym wypadku cena jest niziutka. W Warszawie,Poznaniu,Krakowie nikt nie schodzi poniżej 100zł za pomiar w trybie inercyjnym a z dodatkowymi extrasami 150zł i wyżej".

To nam chyba gwarantuje realne i dokładne wyniki..

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: ericsson dnia 2006-02-05 22:34:02 ]

my w bydgoszczy mamy takie akcje grupowe. 60zl za 2 wjazdy na chamownie(mozna cos na miejscu przedlubac i sprawdzic czy pomoglo). jak by ktos byl chetny to niech da znac to sie zorganizuje.

Czyli chętni na hamowanie się półki co są tylko : jorgi, skeska i ja? To brakuje 1 osoby - moze jednak ktoś jeszcze się skusi

Jak coś to pisać w poście albo na priv'a,

Pozdro!

Czy ta wyprawa na hamownię się już odbyła czy nadal czekacie na chętnego - jak coś ja jestem chętny.

A dla TDków link

Chip tuning 2,5TD

No ja se moge pojechac moze shamuje Łukasz ( GTS ) mojego aftomata
tylko dajcie znac na koma bo cos ostatni mało mam csu na siedziedzie w necie

ja tez jestem ciagle chetny

To moze LySyCC nam zorganizuje wypad skoro zna kogos z GTS

No to jedźcie wszyscy chętni się hamować, na co czekacie arco, jorgi?
Koni wam od czekania nie przybędzie. Jeśli czekacie na jakąś promocję to zadzwncie się spytajcie.

Zresztą czego tam mozna się dowiedzieć ...

Promocja miała polegać na tym że mają jechać conajmniej 4 osoby