| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-02-05 19:15:04
a tu stara fotka bo stara ale...
a jak powinno wyglądać autko dla kobiet?? - Kierunkowskazy z możliwością zmiany zdania w ostatniej chwili - System śledzenia satelitarnego, który przy użyciu prostych komend jest w stanie zlokalizować wszystkie centra handlowe w promieniu 500 km - Niegniotliwe zderzaki - Konsola głosowa na desce rozdzielczej zaprogramowana do pytania przechodniów o drogę - Lusterka boczne wyszczuplające odbicie kierowcy - Autopilot - Automatycznie zwężający się przy wjeździe do garażu lub w miejsce parkingowe - Kolor lakieru dopasowujący się do sukienki - Pedały sterowane obcasem od szpilki - I klakson automatycznie reagujący na fazę cyklu. Żeby tuż PRZED trąbił dwa razy głośniej - Zasobnik puderniczka + tusze wbudowany w lusterko wsteczne - Awaryjny lakier do paznokci w gnieździe od zapalniczki - Tapicerka dopasowująca się do aktualnego balejażu - Samotankujący żeby był, najlepiej kiedy śpię - Podświetlenie zegarów z opcją opalania - Dwumiejscowy, z tyłu miejsce na buty i duuuży bagażnik - Kosmetyczka w konsoli środkowej - Przy zderzeniu samochód automatycznie bierze winę na siebie - Inteligentny musi być ten samochód, żeby zawsze wiedział o którą lewą jej chodzi o "tę", czy "tę drugą" lewą - Do tego by można dorzucić inteligentną automatyczną skrzynię biegów sprzęgniętą z gazem, która by wiedziała intuicyjnie, który bieg jest aktualnie w modzie - Automatyczny korektor makijażu w razie deszczu - Zawsze-mający-chęć-cię-wysłuchać komputer - Musi być różowy - Żeby był szczupły - Żeby był lepszy niż ma koleżanka! - Żeby miał opcję napędzania pedałami, żeby można było zrzucić zbędne kilogramy - Żeby choć on jeden ją naprawdę kochał... - Wewnątrz musi być oświetlenie, w którym wygląda się pięknie w każdej sytuacji - Apteczka, w której skład wchodzi: lakier, pilniczek, tipsy - Solarium na tylnej kanapie - Komputerowy system powiadamiania o uszkodzonym makijażu - Trójpunktowe pasy bezpieczeństwa typu stringi - Poduszki. Duuużżoo poduszek - wietrznych, bezwietrznych, zawietrznych i po... - Niech wibruje siedzenie - Niech mnie głaszcze wszędzie, nic za to nie chcąc w zamian |
profil-usunięty | 2006-02-05 19:16:48 Bleeee ochyda jakbym miała taki miec to ja już wole mój kochany autobus ![]() |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-02-05 19:20:50
ja wiem ze Tobie taki nie potrzebny by był |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2006-02-05 21:55:32 i dletgo nie robi sie aut czysto dla kobiet ![]() |
flowerman LOGAN MCV DCi, Duste ... Strzelce Opolskie | 2006-02-06 07:08:27 A teraz pomyslcie jak sie czuje facet, ktory nie wie do jakiego auta wsiada. |
speedmasterka i30 / Pony Częstochowa | 2006-02-07 14:59:14 ja tez bym nie chciala takiego auta |