Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() arklin Opel OMEGA B i BFL Koszalin | 2003-04-07 11:28:04 Z reguły jeśli wystrzela jedna poduszka to i druga też. Chyba, że nie było pasażera na siedzeniu. Możesz sprawdzić czy napinacz pasa się uruchomił ( działa razem z poduchą) Z boku klamry, od mocowania pasa jest taki pomarańczowy kawałek metalu ( chyba) jeśli napinacz zadziała wychodzi on na wierzch.
Pozdrófka |
![]() elvizz13 2nd to none Świdnik | 2003-04-08 14:07:00 Kiedyś słyszałem, że trza to zgrać z kompem bo może niewidzieć nowej poduchy, albo ja odstrzelić. Ale paznokcia nie dam.
pozdr |
![]() Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2003-04-08 14:25:50 Z tego co ja się orientyje to poduchy należy wymieniać wraz z całą instalacją , sterownikami, czujnikami itp. wymiana samej poduchy grozi niekontrolowanym wybuchem poduchy. Nie rób tego jeśli ci zdrowie twoje i pasażera miłe. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2003-04-08 21:22:21 Najprawdopodobnie skazany jesteś na ASO firmy które sprzedają nie wystrzelone poduchy dorobiły się majątku na niewiedzy klientów. Na 100% nie maja pełnej instalacji. |