| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cornholio TOYOTA Kraków | 2003-04-06 12:02:30 Oki ja niedlugo wyjezdzam to zaraz po powrocie cos wrzuce
Wielka szkoda |
Cornholio TOYOTA Kraków | 2003-04-06 16:41:29 No coz zlocik jak zlocik byly rownolegle, ludzi dosc sporo, by zlot trabantow. Wiecej ciekawostek to Mef moze powiedziec bo widzialem ze tam ciagle latal |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2003-04-06 17:53:58 No dobra napisze ci co bylo.Ja jako jeden z nielicznych wraz z zeusem , mrl, mb przybylismy fordzikiem na pas juz po 12-odbywal sie wtedy zlot Fordzików-przewaznie same sciery.ludzie zaczeli sie dopiero zjezdrzac ok godziny 13.30.wtedy sie zaczely rownolegle bo tylko one byly organizowane.na pasie mialy miejsce 2 niegorzne dzwony(1.cc z clio-clio tylko wyskoczyl zderzak z zaczepów. 2.maluch-felcia-maluch rozbite swiatlo i kierunkowskaz a felcia zderzak bekniety z tylu.)ok godziny 15 pojawila sie grupa Cartoon Trabant i ich wymiatacze ale nikomu nieprzeszkadzali.jaz zwykle niewiadomo skad przybylo dosc sporo nowych fanatyków ktorzy roowniez bral udzial w równoleglych.jedynie na co mozna nazekac to na pogode-silny wiatr polaczony ze sniegiem szybko wyganial ludzi do swoich pojazdów a niektorych mniej wytrwalych do domu.Ci bardziej wytrwali zostawali lecz wkocnu ulegli pogodnie ok godzinie 16.00 i wtedy ja rowniez wraz z gagapukiem ucieklismy z pasa(dodam ze nie z powowdu pogody tylko ze juz nikogo znajomego niebylo)
Szczegulne podziekowania dla Uriela ktory mimo swojej choroby przybyl i wytrwal ze 2 godzinki. Przybyli takze Gagapuk i Cornholio za co im dziekuje.Reszta niech sie wstydzi. Szkoda tylko ze nikt z nowcyh klubowiczów niemoogl przybyc bo chetnie bysmy ich poznali. P.S Misiek zglos sie po naklejki dla luizki bo mam je w domku gotowe gdyz kolega Red Devil przybyl na zlot wraz z naklejkami za co mu równiez dziekuje |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2003-04-06 21:41:41 No ja mysle ze ten pomysl z tym pasem to moze byc.ja aparacik juz mam wiec moze beda zdiecia ze zlotaa |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2003-04-07 07:16:59 jakom mapke??przeciez tu jest temat teraz o piatkowym zlocie a nie o oesiku za krakowem |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2003-04-07 16:03:21 Taśme z tego co pamietam to ma gagapuk.skontaktuj sie z nim to sie dowiesz wiecej.ja moze wezme.....(reszta w sms-ie) |
Sliwek_Wrc Skoda 105 L Krakow | 2003-04-07 17:13:45 Witam!!!
Co do tej imprezy ktora sie odbywala w sobote byl to KJS (Konkursowa Jazda Samochodem) i jak najbardziej jest to profesjonalna robota (organizuje to automobil klub krakowski) gdyz zbierasz na niej punkty do rajdowej licencji RII Pozdrowionka |
Sliwek_Wrc Skoda 105 L Krakow | 2003-04-08 13:46:39 Snieg tez jest fajny ale nie na lotnisku bo tak duzo autek jezdzi. Znam lepsze miejsce niz plyty betonowe Pozdrowionka |