MAM troche gratów tuningowych do 126 do opchniecia!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
I Głowica od Świątka 3mm splanowana, duze kanaly zawory, rocznik 99 przejechane 5000tys km (a potem moj kumpel dokrecal ja na wykombinowanych oslonach popychacy byly za dlugie i glowica lekko pekla w okolicy uszczelniaczy, dalem ja do zespawania 150zl, przy odbiorze powiedzieli mi ze w tym miejscu juz nigdy nie peknie Do tego mam gaźnik od światka. Razem za to chce 330zl.
II Gaźnik z kolektorem do glowicy panda 30, wszystko w idelanym stanie z Włoch. (150 zł)
III Gaźik Weber 40 DOCE, za 300zł swierzo sprowadzony w lux stanie.
Nie ma mnie czesto w necie takze podaje moj kom 609 29 64 65. Mieszkam w Płocku.
A sprzedaje to bo nazbieralo mi sie, nigdy nie moglem sie zdecydowac co zrobie z moim silnikeim, teraz juz wiem, glowica panda 30, do tego weber 40 dcoe.

A glowica ma pekniecia miedzy zaworowe???A te pekniecie bylo w miejscu gdzie wklada sie oslone popychacze (i w strone na zewnatrz glowicy czy w kierunku do srodka od tego otworu?)
I jakie zawory swiatek tam wstawil...srednice ssace i wydech...
Ile byś chcial za sama glowice...

Glowica byla peknieta od uszczelniacza 2 od lewej do uszcelniacza 2 od prawej w ksztalcie litery v w kier srodka ale jest to lekkie pekniecie na tyle lekkie ze jeszcze niezespawana jezdzila w aucie stym ze lekko saczyl sie tamtedy olej . zawory ssacy 3,5 cm srednicy wydechowy ~2,7 cm. pomiedzy zaworami tez jest pekniecie ale tez bardzo male, zreszta w kadej glowicy takiego typu pekniecie wystepuje przawie odrazu, bo tam nie ma za duzo materialu pomiedzy zaworami. S tym ze wolalbym to sprzedac z gaznikiem, bo jest mi on zabardzo nie potrzebny.

[ wiadomość edytowana przez: kamienin dnia 2003-04-13 15:00:10 ]

[ wiadomość edytowana przez: kamienin dnia 2003-04-13 15:02:45 ]

Sprzedaje jeszcze pare rzeczy:
Głowica i gaznik fiat panda (z oslonami popychaczy i kolektorem) za 450 zł chlodnica oleju od Opla Astry gsi za 100, Wałek rozrzadu od światka 385 (nowy wogole nie jezdzony) ze szklankami popychaczy za 300zl.

[ wiadomość edytowana przez: kamienin dnia 2003-04-10 16:58:24 ]

[ wiadomość edytowana przez: kamienin dnia 2003-04-13 14:25:31 ]

A oto zdjecia!!!!

z dysku sie nie da załadować, musisz wrzucic na jakis serwer i podac liniki do zdjecia

a ile za tego weberka?

Ceny za wszystko podane sa na dole ,a zdjecia w takim badz razie wysle na maila.