Impreza klubowa 26.02

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
limit 30 załóg, wpisowe 20zł, dla klubowiczów 15zł
więcej info juz wkrótce.

bardzo prosze mnie juz zapisac na imprezke pierwsze zglosznie juz mamy podam Ci na gadu dane do zglosznia

jestem drugi

i ja, i ja 3

ja tez jestem chętny

i moge ewentualnie wypożyczyć komuś sejka

Ja też się pisze

Przykro mi lista zgłoszeń zamknięta...

PS
Termin dobry!

Cytat:
2006-02-07 18:49:54, dommel pisze:
Przykro mi lista zgłoszeń zamknięta... PS Termin dobry!

jak to, czy te osoby co sa w tym temacie sa na tej liscie??

Cytat:
2006-02-07 20:05:21, sim_on pisze:
jak to, czy te osoby co sa w tym temacie sa na tej liscie??

lista zgloszeń została zamknięta zanim się ukazała...

Cytat:
2006-02-07 20:07:19, Konrad_P pisze:
lista zgloszeń została zamknięta zanim się ukazała...

ehh szkoda, ale pewnie i tak wpadne zobaczyc moze akurat sie cos zwolni, czyli najlepiej zeby miec miejsce na liscie trzeba byc klubowiczem?

nie będziesz miał co oglądać bo 30 zawodników będzię jeździło jednym samochodem (fajnie będzie cienki wyglądał z naklejonymi 30 numerkami ), a kto w ogóle robił i ma listę zgłoszeń ?

Cytat:
2006-02-07 20:40:47, Konrad_P pisze:
...a kto w ogóle robił i ma listę zgłoszeń ?

No nie wiem ja czekam na jej oficjalne otwarcie bo podobno jeszcze zamknięta w sejfie

jeśli mi dobże wiadomo to wtedy ma być oes paternik

Moje zgłoszenie już poszło

Cytat:
2006-02-07 22:09:56, kropekrallyteam pisze:
jeśli mi dobże wiadomo to wtedy ma być oes paternik

A gdzie o tym pisza??

pisiek dzwonił do prezesa miał być w ten tydzień ale przełożyli bo jest magburski o tydzień, a ja na pewno nie będe swoim potworem, może po wypożyczeniu topowej rajdówki od Pawła Kopacza pokaże się żółtym kaszlem

Cytat:
2006-02-08 22:23:21, kropekrallyteam pisze:
pisiek dzwonił do prezesa miał być w ten tydzień ale przełożyli bo jest magburski o tydzień, a ja na pewno nie będe swoim potworem, może po wypożyczeniu topowej rajdówki od Pawła Kopacza pokaże się żółtym kaszlem

no tak kropek zapomniałeś dodać po sobotnim treningu zainstalowałeś swoje auto w zmarzniętym sniegu tak że niezbędna jest wizyta u blacharza i lakiernika.

Mam nadzieje ze jako "czlonek" nie musze wczesniej zglaszac checi udzialu Panie Prezesie

Cytat:
2006-02-08 22:23:21, kropekrallyteam pisze:
pisiek dzwonił do prezesa miał być w ten tydzień ale przełożyli bo jest magburski o tydzień,

no to jak przełożyli o tydzień po magurskim to bedzie 18-19 a nie 26

Rozmawiałem z prezesem i pasternik ma byc albo 18 albo 19 , tylko dziwi mnie że nigdzie o tym niepiszą , a co do imprezy rally kraków to serio sie juz nie można zapisać