| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
jaroz Ford Scorpio Executive Poznań | 2006-02-07 18:51:46 Wiem, wiem...
ten temat już był, ale jak naprawdę wyjąć tą cholerną żaróweczkę?! Walczyłem 1,5 godziny i jedyne co z tego wyszło, to urwany zatrzask pleksi od podświetlenia popielniczki ((
Czy jest jakiś dobry, sprawdzony sposób? Tzn. użyć np małego śrubokręta? A może ma to zejść ręcznie? Szlag mnie już trafia z tym - jestem estetą, a to ustrojstwo nijak nie pasuje do wnętrza - bo nie działa!!!
Pomóżcie... Pozdrawiam wszystkich |
jaroz Ford Scorpio Executive Poznań | 2006-02-07 18:59:28 Sorry, chodzi o Essiego VI, oczywiście (jak na ikonce!)
2006-02-07 18:51:46, jaroz pisze: Wiem, wiem... ten temat już był, ale jak naprawdę wyjąć tą cholerną żaróweczkę?! Walczyłem 1,5 godziny i jedyne co z tego wyszło, to urwany zatrzask pleksi od podświetlenia popielniczki (( Czy jest jakiś dobry, sprawdzony sposób? Tzn. użyć np małego śrubokręta? A może ma to zejść ręcznie? Szlag mnie już trafia z tym - jestem estetą, a to ustrojstwo nijak nie pasuje do wnętrza - bo nie działa!!! Pomóżcie... Pozdrawiam wszystkich
[/quote] |
jaroz Ford Scorpio Executive Poznań | 2006-02-08 13:18:05 To wiem,
bo już rozebrałem to tak jak mówisz. Ale za cholerę nie mogę odczepić(bądź wyczepić ) tej żaróweczki!!! Nie wiem na jakiej zasadzie jest ona zamocowana-nie chcę niczego znów uszkodzić.
|