MotoNews.pl

List nastolatki Milena-dziewica ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
KLIK normalnie sie usmialem no normalnie szkoda slow

stare to to ale jest masakra

stare, gnój o to był, nawet rozprawa w sądzie. Btw to Milenka jest 4 real i mieszka na jednym z poznańskich blokowisk - kumpela ją kojarzy

moze i stare ale jare

fajnie tak se przypomniec heheehheeh
prawda czasem przykra jest

w kazdym razie jesli choc 30% nastoletek ma taki styl "czy ch@j wie jak to sie nazywa" to ja spier***am za granice

[ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2006-02-08 21:53:50 ]
[ powód edycji: Regulamin :| ]

a ile ona miała wtedy lat ??.... dobre to, dobre co to sie z tymi nastolatkami dzieje.....

coś koło 14-15...nie pamiętam ale to było dobre 3-4 lata temu

zerzygałem sie

będziesz mógł se marać niee... nawet gdzieś jest przeróbk techno na necie zabawne bo wczoraj piliśmy u kumpla i przypominaliśmy sobie Milenkę

strona mileny

ile razy tego slucham zawsze mam beke TEJ
No a piosenka techno milenka MIX bylo konkretne

Polewa na maksa - przyszłosc jej ukłąda sie pod pseudonimem Milenka Blachara :] Różowa landrynka ehh szkoda gadać teraz ta dzisiejsza młodzierz jest coraz bardziej poryta...
Pozatym u nas nie jest jeszzce tak xle ale to postępuje jak gadałęm ze znajomym ze stanów co mieszka tam 5 lat to tam w wieku 13-15 to się pieprzą na porządku dzienym mało tego tam Sex jest modny - jak jakaś panienka jest dziewicą to jest odrzutkiem i reszta ją jedzie jakleci a kolesie się rpześcigają który młodsza rypnie :/ Ja nie chce żyć w takich realiach..

milenka ma już 19 lat

O w morde dopiero teraz to wysłuchałem i stwierdzam ze ludzie jednak maja zryta banie !! Pozdrowienia dla Milenki z głosu fajna dupa !! ;]

Cytat:
2006-02-08 19:41:35, Poramancza pisze:
w kazdym razie jesli choc 30% nastoletek ma taki styl "czy ch@j wie jak to sie nazywa" to ja spier***am za granice [ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2006-02-08 21:53:50 ] [ powód edycji: Regulamin :| ]

to gdzie sie spotkamy ??

Cytat:
2006-02-09 02:21:50, mar125 pisze:
to gdzie sie spotkamy ??

w garażu??

nie no jak dla mnie zenada na calej linii...a co najgorsze..ja tam nic smiesznego nie widze/slysze...to juz lepsze dahjatsu korozja =)