Naklejka klubowa - do Łukasza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Łukasz, czy jest jeszcze możliwość zakupienia naklejki klubowej? Bo byłbym chętny
Nie wrzucałem tego pytania na priva bo może ktoś z nowych klubowiczów byłby również zainteresowany.

pozdrawiam,
Martinezzz

[ wiadomość edytowana przez: Martinezzz dnia 2003-04-06 20:00:19 ]

ja TEZ chce naklejke, a co z koszulkami ???

Raffsa

Zanim Łukasz odpowie.

Z tego co Łukasz mówił, to nie ma takiej możliwości. Jedynie może wysłać zainteresowanym e-mailem projekt. A z nim należy udać się do firmy, która oferuje usługę ploterowania (dobrze mówię ?). Minus to napewno większe koszty, jednak nie powinno być tak źle.

No chyba, że znalazło by się 10-15 osób, to wtedy może Łukasz podjął by się ponownie całej roboty

nie wiem czy lukasz sie na to zgodzi..ale bylbym sklonny bronic go tutaj..otoz skoro moze on wyslac projekt to niech zainteresowane osoby sie skrzykna i zrobia to we wlasnym zakresie..zbieranie kasy i potem rozsylanie to dosc klopotliwe..wiem to po organizowaniu imprez na uczelni..(jesli moja wypowiedz jest naduzyciem to przepraszam cie lukaszu..ale jakos tak sie we mnie zagotowalo)

NAKLEJKA KLUBOWA (dla tych co nie zamówili podczas "pierwszej tury"...)

Panowie "BezNaklejkowcy"! Jestem b.zaawansowany w temacie zamówienia naklejki na blendę wg projektu Łukasza...w poniedziałek potwierdzam zamówienie...jeśli są chętni proszę o kontakt to zwiekszę ilość, tylko o ile?? Co do ceny to chyba ciut drożej niż hurtem robił łukasz ale dokładnie się dowiem i opublikuję.Wstrzymywam się więc dzień,dwa w oczekiwaniu na Wasze ewentualne zamówionka.Pozdrawienia z Katowic!

Beznaklejkowiec - to chyba między innymi o mnie chodzi .
No więc Mr. Bogdan number One jestem zainteresowany na 90%. Te brakujące 10% zostawiam sobie do czasu aż poznam cenę

Jutro męczę gościa konkretnie!!...Jeśłi dziwnie brzmi to Sorki za określenie "Beznaklejkowiec"...nie ma służyć dokuczaniu komukolwiek...zresztą...jestem pierwszym Beznaklejkowcem na tej liście

Ja juz zamówiłem w/g projektu Łukasza.
W sobote mi wysłali tak więc niedługo będę je miał.
Ciekawe kiedy ją nakleję przy tej pogodzie
Cena jest znacznie wyższa , ale to dlatego ze w detalu. (27PLN + koszt przesyłki za 2 szt.)

Właśnie wróciłem z firmy Fol-Artis /Reklama/...naklejki będą kosztować maksymalnie 25zł/szt...zamówiłem 4. Misiu fachowiec powiedział, że poprawił nieco projekt-przemodelował podstawowy napis wg oryginalnego logo ESPERO...wg mnie Extra!!...przepraszam Łukaszu jeśłi narusza to Twoje należne Ci prawa autorskie! . JAK JA MAM POKAZAĆ WAM WYGLĄD???...dostałem dyskietkę z projektem ale nie wiem jak wsadzić ten pliczek na forum??!!

Rzeczywiście liternictwo na naklejce mogłoby być bardziej zblizone do oryginalnego kroju napisów na klapie bagaznika, tzn. otycznie lzejsze, bez tych "ciężarków", wiedziałem to już wczesniej, ale skoro wszyscy mieli mieć taka samą nalepkę to siedziałem cicho.

Panowie! Zamawiajcie przez stronę www.ploter.pl !!!

Ja za DWIE sztuki ogromnej naklejki na tylną szybę łącznie z wysyłką zapłaciłem u nich 30pln !!!

Ruszyło Cię Łukasz???? ...jak klepaliśmy temat naklejek to puściłeś publicznie obrazek i propozycję coby każdy robił to we własnym zakresie...i ciszaaaa. Teraz jak facet z reklamy się naprodukował i poćwiczył nad jej dopracowaniem, po tym jak zamówiłem kilka sztuk z myślą o "Beznaklejkowcach" co oświadczyłem na forum, Ty z dumą oznajmiasz, że.."spoko sobie zamawiajcie tam gdzie ja"... Nie można było wcześniej ???Myślę, że skorzystali by wszyscy! Mam nadzieję, że moje zamówionko nie zostało już wycięte...Będę odkręcał bo po co mi 4 naklejki? PANOWIE BEZNAKLEJKOWCY!! PROSZĘ SIĘ OKREŚLIĆ CO DO MIEJSCA REALIZACJI ZAMÓWIENIA!!...New design naklejki opublikuje na forum KejJey /tak mi obiecał i puściłem mu obrazek na priva/

Naklejka w powiekszeniu

Nie za ma co

WIELKIE WIELKIE DZIĘKI KeyJey!! Sam za Chiny bym nie poradził ! .....Dodam,że wymiar naklejki w mm to ok.600 dł. i 60 wys. /dokładnie na blendę/ Kolor liter Srebrny mat /ładny!/.. Pozdrowionka z zimowych Katowic!

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2003-04-07 19:13:05 ]

Fajny, zgrabny krój. A ploter to dziś żaden problem, ma go każda poważna firma reklamowa. A może sobie taka wytnę? Cały czas mam jednak obiekcje, że każdy z forumowiczów dla przejrzystosci sprawy, powinien mieć taką samą. Zastanówcie sie nad tym.

Naklejka jest tylko estetyczną modyfikacją oryginalnego wzoru Łukasza ...nie zmieniła się treść, układ, rozkład, górny napis jest "oryginalny" a zmiana czcionki na dole?...myślę, że na rzut oka te naklejki będą identyczne!...a jak staniemy dupciami w szeregu to gwarantuję, że wszystkie naklepki świadczyć będą o przynależności do tego samego klubu!!

Jeżeli mogę się wtrącić, to jednak nie będziemy wyglądać "dupciami" tak samo
A to za sprawą WWW, których pierwowzór nie posiada !
To tylko tak dla przypomnienia

Ale i tak ani pierwowzor ani "nówka sztuka nie śmigana" nie beda czytelne a to za sprawa napisu "internetowy klub espero".

Ptaszyna - wydaje mi sie ze sie mylisz.... sam widzialem juz na miescie 2 samochody z naklejka i jasne jest ze jak smigniesz obok tej naklejki 100 km/h to jej nie odczytasz... Kto ja odczyta? Gosciu, ktory stoi za Toba w korku... i tyle