Pilnie szukam sprężyn obniżających!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakiś czas temu zainstalowałem sobie spężyny sportowe "weitec".
Niestety kilka dni temu okazało się, że jedna z nich się złamała
Teraz mam z przodu fabbryczne sprężyny a z tyłu sportowe i kiepsko to wyglada Szkoda mi pieniędzy na cały nowy komplet skoro brakuje mi tylko jednej. Jeśli ktoś z forumowiczów ma do sprzedania takie sprzeżyny (jedna "weitec" albu dwie jakieś inne obniżające) to chetnie kupię. Może ktoś wie gdzie dostane jedna sprężyne?

Cytat:
2006-02-09 20:19:46, paszus pisze:
Jakiś czas temu zainstalowałem sobie spężyny sportowe "weitec". Niestety kilka dni temu okazało się, że jedna z nich się złamała Teraz mam z przodu fabbryczne sprężyny a z tyłu sportowe i kiepsko to wyglada Szkoda mi pieniędzy na cały nowy komplet skoro brakuje mi tylko jednej. Jeśli ktoś z forumowiczów ma do sprzedania takie sprzeżyny (jedna "weitec" albu dwie jakieś inne obniżające) to chetnie kupię. Może ktoś wie gdzie dostane jedna sprężyne?

po primo..watek w zlym miejscu.. po secundo..gdybys umiescil go w dobrym miejscu to bys zauwazyl ze zdajsie riko mial od calibry sprezyny do oddania..a asterix o ile pamietam mial tez weiteci..i jeszcze zdajsie marcin cos mial..czy to tak trudno zanim sie cos napisze zajrzec do wlasciwego dzialu??

Quba .Nie poznaję cię.Zrobiłeś taki zgryźliwy jak Adaś
A ja myślałem,że przez internet nie da się zarazić niczym.

Cytat:
2006-02-09 21:26:26, zalmed pisze:
Quba .Nie poznaję cię.Zrobiłeś taki zgryźliwy jak Adaś A ja myślałem,że przez internet nie da się zarazić niczym.

no ale chwila.otwieram dzial kupie sprzedam a tam juz na pierwszej stronie widze riko marcin no to co mi sie dziwisz

spox,to było tylko tak,dla jaj .Ale generalnie masz rację.Kolo wykazał się inteligencją inaczej

Cytat:
2006-02-09 21:26:26, zalmed pisze:
Quba .Nie poznaję cię.Zrobiłeś taki zgryźliwy jak Adaś A ja myślałem,że przez internet nie da się zarazić niczym.

Ej ej, co to za porównania Ja ciężko pracuję na spadek po Piotr_ku w postaci statusu klubowego zrzędy

-----------------
czasem tu zaglądam

Cytat:
2006-02-09 21:59:32, Adam4302 pisze:
Ej ej, co to za porównania Ja ciężko pracuję na spadek po Piotr_ku w postaci statusu klubowego zrzędy

a ja to niby sie obijam?? nabieram wprawy