Do tych co maja ramki na zegary

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No wlasnie, gdzie mozna to kupic bo na allegro nie znalazlem i lopatologicznie jak sie to mocuje a dokladniej jak sie rozkreca liczniki i jak sie odpina linki od licznikow... tylko prosze lopatologicznie a najlepiej ze zdjeciami

edit

Juz na allegro znalazlem a jak to sie montuje??

[ wiadomość edytowana przez: Outcast dnia 2006-02-11 19:59:19 ]

Eh, kolejny co mu sie nie chce korzystać z wyszukiwarki Tutaj masz odpowiedni wątek z dokładnym opisem. Znaj moje chamskie serce.
Na allegro jest drogo, ten sam gość co sprzedaje na allegro na swojej stronie ma aluramki do espero o dyche tańsze. link

PS. Wątek do zamknięcia, albo do doklejenia do starego.

[ wiadomość edytowana przez: Adam4302 dnia 2006-02-11 20:24:22 ]

Adaś spokojnie

Co do ramek to jak zdążyliśmy ustalić z Czarkiem i Bogusiem są 2 typy jedne wyzsze drugie niższe. Jeżeli kupisz te niższe to bez problemu przejdą przez szczeliny u dołu zegarów...

jeżeli te wyższe to czeka Cię rozklejanie szybki

rzeczywiscie taniej, a kupil ktos obramowki na pokretla nawiewu... bo sa od poloneza a te pasuja do esperakow

Cytat:
2006-02-11 20:53:46, Outcast pisze:
rzeczywiscie taniej, a kupil ktos obramowki na pokretla nawiewu... bo sa od poloneza a te pasuja do esperakow

nie..ale jak kupisz to walnij fotki cwikus kiedys mowil ze bedzie kupowal ale chyba sie rozmyslil..ja myslalem o tym ale czekam na kogos kto przetrze szlak

Cytat:
2006-02-11 23:57:34, qbaj pisze:
nie..ale jak kupisz to walnij fotki cwikus kiedys mowil ze bedzie kupowal ale chyba sie rozmyslil..ja myslalem o tym ale czekam na kogos kto przetrze szlak

Ćwikus...pewnie zapomniał, że mówił

To zróbmy jeszcze ramki na nawiewy, ramki na zegarek, ramki na klamki....itp. itd....

Nie uważata że to trochę przesada ??

Na zegary naprawdę spoko...to wygląda super ale reszta ??....nie jestem przekonany

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-02-12 01:32:53 ]

Cytat:
2006-02-12 00:51:11, bogdan1 pisze:
Na zegary naprawdę spoko...to wygląda super ale reszta ??....nie jestem przekonany

ja tez nie..dlatego chce to zobaczyc u kogos innego

Cytat:
2006-02-12 00:51:11, bogdan1 pisze:
Ćwikus...pewnie zapomniał, że mówił To zróbmy jeszcze ramki na nawiewy, ramki na zegarek, ramki na klamki....itp. itd.... Nie uważata że to trochę przesada ?? Na zegary naprawdę spoko...to wygląda super ale reszta ??....nie jestem przekonany [ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-02-12 01:32:53 ]

ee tam, pamietam, ale tez czekam na pierwszego odwaznego

Skoro mowa o ramkach to moze Orginalne (jak Toffik)
Alu ramki

Cytat:
2006-02-14 16:29:07, maltoron pisze:
Skoro mowa o ramkach to moze Orginalne (jak Toffik) Alu ramki

To już wiem, czemu brat proponował mi profesjonalne wykonanie takich ramek w profesjonalnym zakładzie ślusarsko-mechanicznym za... 50 zł.

Ja zrobiłem sobie takie cos...

folia chrom na kratkach nawiewu.

Z czego... nalepiane... badziewnie nie wygląda?

Nalepiane... w kazdej firmie robiącej szyldy reklamowe mają taką folie (imitacje chromu) wystarczy niewielki arkusz...

Cytat:
2006-02-14 18:43:46, Czarek_Rej pisze:
Nalepiane...

I nie wyszło badziewnie?

PS. Ja taką folię kupiłem kilka lat wstecz w papiersklepie, ale posłużyła mi ona za odbłyśnik do pewnego rodzaju oświetlenia w domu.

Cytat:
2006-02-14 18:54:49, piotr_ek pisze:
I nie wyszło badziewnie? PS. Ja taką folię kupiłem kilka lat wstecz w papiersklepie, ale posłużyła mi ona za odbłyśnik do pewnego rodzaju oświetlenia w domu.

Nie.. wygląda fajnie folia trzyma sie caly czas... od maja ub.r Początkowo myslałem, ze bedzie sie odklejac w zimie pod wpływem ciepłego powietrza z nawiewu... ale nadal jest OK!

A czy wszyscy w klubie którzy mają te obramówki na zegary maja je na wcisk??

na wcisk nie bardzo ...

musisz je przykleić np kropelką...

pozdro

Cytat:
2006-02-14 23:58:09, Kolber7 pisze:
musisz je przykleić np kropelką... pozdro

Raczej czymś bardziej gęstym - poxipol-em.

Cytat:
2006-02-15 15:47:34, piotr_ek pisze:
Raczej czymś bardziej gęstym - poxipol-em.

tia..po kropelce potrafia odpasc poxipol lepiej sie sprawdza

Cytat:
2006-02-15 15:50:55, qbaj pisze:
tia..po kropelce potrafia odpasc poxipol lepiej sie sprawdza

mam na kropelce w nubirze....

mają chyba ze 2 lata...

mnóstwo km na koncie i nie spadły