Dobry lakiernik, gdzie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam serdecznie
Ciesząc się wczoraj jaką mam piękną i zadbaną BMKe... Los chciał że wpadłem w pośliz i muszę pymienić przednie prawe nadkole i przedni zderzak
O ile z kumpnem części problemu nie będzie to może być z lakiernikiem.... wiecie gdzie można znaleść naprawdę profesjonalistę w Legnicy lub okolicach?
Pozdrawiam

masz farta ze jestes z legnicy ... spotkajmy sie gdzies to Cie zawioze moj numer to 880615382 .... lub badz jutro o 16 na statoil mam zajebistego blacharza robi mi auta od dawna kozacki fachmann

legnica i fachowiec ......... ciezko bedzie i to bardzo

i co byles???????

Byłem Zastanawiam się czy nie chce za dużo... za wszystko chce 700 zł, ale zrobi i błotnik... i zderzak... zaznaczył, że nic nie będzie widać... mam nadzieję że ma rację... Tylko czy to nie za dużo 700 zł?
Pozdrawiam

chciales dobrego to masz , ale widze ze chcesz jak to sie mowi dobrze i tanio kazdy polak tak lubi , ale nie zawsze sie tak da...ale moge Cie zawiesc do drozszego..... no i mam tanszego .... robil mi kadetta ehehehheeh klepal mlotkiem w stodole

700zl za pomalowanie 2 elementow?? to ciekawy zawodnik z tego twojego fachowca. we Wrocku bys taniej zrobil a tu ceny sa wieksze niz w Legnicy na pewno. chyba ze cos wiecej bedzie robil.

Dziś jadę do innego... Zastanawiam się nad tym by nie kupić błotnika zapłacę za niego 130 zł tylko go pomalować... I zastanawiam się nad zderzakiem przecież jak będzie robiony to w przyszłości może nie być tak wytrzymały i nie zamortyzować odpowiednio uderzenia...
Także nie wiem czy kupno nowych elemenyów i ich pomalowanie nie będzie tańsze niż klepanie i malowanie... Co byście mi doradzili?
Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: MohSETH dnia 2006-02-16 10:29:16 ]

Cytat:
2006-02-16 10:26:33, MohSETH pisze:
I zastanawiam się nad zderzakiem przecież jak będzie robiony to w przyszłości może nie być tak wytrzymały i nie zamortyzować odpowiednio uderzenia...

Cytat:
2006-02-14 19:29:56, MohSETH pisze:
Byłem Zastanawiam się czy nie chce za dużo... za wszystko chce 700 zł, ale zrobi i błotnik... i zderzak... zaznaczył, że nic nie będzie widać... mam nadzieję że ma rację... Tylko czy to nie za dużo 700 zł? Pozdrawiam

wow 700zł inflacja tak skoczyła czy co??? Kupuj i lakieruj a nie klep i szpachluj...

PS: 700zł Artur ile dla Ciebie idzie od tego niesamowitego blacharza....

Cytat:
2006-02-16 14:13:45, Jeztom pisze:
wow 700zł inflacja tak skoczyła czy co??? Kupuj i lakieruj a nie klep i szpachluj... PS: 700zł Artur ile dla Ciebie idzie od tego niesamowitego blacharza....

jesli do malowania bylyby 2 elementy np drzwi i blotnik to cena jest do przyjecia jesli to fachowiec bardzo dobry (u mnie tez kolo 300zl za element kasuja) ale za zderzak i blotnik to torche duzo 700zl...

lakiernik
w dziale lakiernik sa 3 galerie.

koles jest dobry i mozna sie z nim dogadac w sprawie ceny.

jeszcze bez listwy.

no chlopaki ajak tam sie mają warsztaty na bocianiej w legnicy

hz10 Powiem Ci szczerze, że nie wiem od kupna niew zaglądałem do żadnego warsztatu pórcz wymiany oleju
Pozdrawiam

Cytat:
2006-02-17 22:45:43, RG pisze:
lakiernik w dziale lakiernik sa 3 galerie. koles jest dobry i mozna sie z nim dogadac w sprawie ceny. jeszcze bez listwy.

biedna e36...