LAMBDA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszyskich i pozdrawiam

Do wymiany mam Sonde Lambda w sklepiku mam 2 do wyboru
bosch za 420 i uniwersalną za 208 jak sądzicie drodzy koledzy w którą inwestować??
aa
i po wymianie mam jechać do mgr. inż gazowników na regulacje czy oleć w moim przypadku "FRAJERÓW wkostke czesanych"
????????

[ wiadomość edytowana przez: kielkac dnia 2006-05-31 22:37:42 ]

Cytat:
2006-02-12 19:02:52, kielkac pisze:
o ho ho! widze, ze przy wyborze zakladu montazu lpg sugerowalismy sie najnizsza cena i teraz mamy pretensje nie do siebie?

A czemu ma mieć pretensje do siebie? Czy niska cena upoważnia do miernego wykonania usługi? To chyba nie tak .

Co do sondy, wydaje mi się że lepsza będzie dedykowana do Twojego modelu niż uniwersalna. Nie jestem specem, więc jeśli się mylę niech któryś z lepiej zorientowanych kolegów mnie poprawi

[ wiadomość edytowana przez: kielkac dnia 2006-05-31 22:38:01 ]

Luka nie bądź frajer i nie przepłacaj! Kup na allegro oryginalną do Omegi za ok. 250PLN. Chyba te dwa dni z uszkodzoną sondą możesz pojeździć zanim ci nie przyślą nowej-a w kieszeni 200PLN zostanie.

Co do motażu cena niegrała roli gaz był montownay w DT-gaz system firma znana tylko inż ćwoki ale kij z nimi
Znalzłem na allegro

Możemy Panu zaoferować taką nową uniwersalną sondę lambda odpowiednią do Pańskiego Opla Omegi B z silnikiem X20SE, w komplecie z zestawem do połączenia jej z wtyczką ze starej części, następujących firm:

- NGK - 219 zł
- Bosch - 169 zł
- 4Max - 152 zł.
tylko szacowni znawcy którą wybrać ??