Czy tylko ja mam ostanio pecha

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
w ciagu 2 ostanitnich tygodniach moje auto 2 razy odmowilo... posłuszeństwa... najpierw silnik krokowy a ostatnio cewka w aparacie zapłonowym padła..... czy to już czas na psucie sie espero..... czy tylko przypadek..... jak to uwas wygalda PYTAM Z CIEKAWOSCI....

[ wiadomość edytowana przez: martyl dnia 2006-02-13 20:44:49 ]

w ciągu 2 tygodni dwa razy mi pękł ten sam wąż od chłodzenia i musiałem dwa razy napęłniać płynem układ chłodzenia ma ala.. czy alma.. czy coś tam 30 dychy za litr. Ale to poproty początek roku i poprzedni rok musi normę wyrobić

Cytat:
2006-02-12 23:08:11, martyl pisze:
Witam w ciagu 2 ostanitnich tygodniach moje auto 2 razy odmowilo... posłuszeństwa... najpierw silnik krokowy a ostatnio cewka w aparacie zapłonowym padła..... czy to już czas na psucie sie espero..... czy tylko przypadek..... jak to uwas wygalda PYTAM Z CIEKAWOSCI....

sie mi wydawa że..."ZŁE" wisi we powietrzu ....moja służbowa ciężarówka, którą jeżdzę 4 lata sypnęła się 30 stycznia tak, że na naprawę wywaliłem ponad 6 tys. - TRZY POWAŻNE awarie w jednym tygodniu !!...a przez całe 4 lata wymagałą może max 5-6 bieżących ,"niegroźnych" napraw

Dzisiaj przestała mi się chować antena w cywilnym bolidzie ....Jak nic...ZŁE wisi w powietrzu !

P.S. nic o przebiegu nie napisałeś ...trudno coś napisać więcej

Cytat:
2006-02-12 23:08:11, martyl pisze:
Witam w ciagu 2 ostanitnich tygodniach moje auto 2 razy odmowilo... posłuszeństwa... najpierw silnik krokowy a ostatnio cewka w aparacie zapłonowym padła..... czy to już czas na psucie sie espero..... czy tylko przypadek..... jak to uwas wygalda PYTAM Z CIEKAWOSCI....

sie mi wydawa że..."ZŁE" wisi we powietrzu ....moja służbowa ciężarówka, którą jeżdzę 4 lata sypnęła się 30 stycznia tak, że na naprawę wywaliłem ponad 6 tys. - TRZY POWAŻNE awarie w jednym tygodniu !!...a przez całe 4 lata wymagałą może max 5-6 bieżących ,"niegroźnych" napraw

Dzisiaj przestała mi się chować antena w cywilnym bolidzie ....Jak nic...ZŁE wisi w powietrzu !

ja mialem felerny cykl w przeciagu 3 miesiecy na esperaka poszlo jakies 1500 pln :/ a reszta to pierdoki - 2 dni temu przewod od chlodnicy poszedl sie .... teraz wentylem mi powietrze ucieka w kole... i na dodatku mam zmulonego esperaka... Zoltar cos o tym wie, ja mam 1,5 on ma 2,0 a jak dzis jezdzilismy po gdansku to przy ruszaniu wyglada to tak jakbym ja stal w miejscu.

Cytat:
2006-02-12 23:24:19, bogdan1 pisze:

A sorki 120 000 km.....i rok 1997 no i po wymianie tej cewki jakis glosniejszy sie zrobil i zmulony ale juz niemarudze....

ja tylko w styczniu wydalem 1000 na sprzeglo i pompe paliwa..nie wiem czy to pech czy przeznaczenie

Cytat:
2006-02-13 00:30:41, qbaj pisze:
ja tylko w styczniu wydalem 1000 na sprzeglo i pompe paliwa..nie wiem czy to pech czy przeznaczenie

Przeznaczenie Dresie

a ja dbałem, chuchałem na swego przecinaka i w ostatania sobote przyjeb..em w lanosa w dupe, blotnik i kierunek do naprawy

Cytat:
2006-02-12 23:53:41, martyl pisze:
A sorki 120 000 km.....i rok 1997 no i po wymianie tej cewki jakis glosniejszy sie zrobil i zmulony ale juz niemarudze....

a zapłon ustawiłeś?

Cytat:
a zapłon ustawiłeś?

Martyl lubi o tym zapomniec hahaha , cos o tym wiem bo juz raz mi to udowodnil

Cytat:
2006-02-13 10:04:31, Andi_K pisze:
Martyl lubi o tym zapomniec hahaha , cos o tym wiem bo juz raz mi to udowodnil

hehehe znalazl sie dowcipnis na forum......
usterka usunieta odpiete dwie zapinki filtra powietrza..... teraz jest cicho