Kontrolka tylnich świateł przeciwmgielnych w e36

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!
Mam taki problem, że czasami zapala mi się kontrolka tylnich świateł przeciwmgielnych pomimo tego, że są one wyłączone. Albo jak się nie pali, włącze i wyłącze przeciwmgielne a kontrolka nadal zostaje włączona. Dlaczego tak się dzieje????Szukałem w wyszukiwarce ale nic nie ma na ten temat? Pozdr!!!

Cytat:
2006-02-15 13:57:18, tomeek83 pisze:
Witam!! Mam taki problem, że czasami zapala mi się kontrolka tylnich świateł przeciwmgielnych pomimo tego, że są one wyłączone. Albo jak się nie pali, włącze i wyłącze przeciwmgielne a kontrolka nadal zostaje włączona. Dlaczego tak się dzieje????Szukałem w wyszukiwarce ale nic nie ma na ten temat? Pozdr!!!

Brak masy.

pozdr
Mariusz
e34 520 24v

Cytat:
2006-02-15 13:57:18, tomeek83 pisze:
Witam!! Mam taki problem, że czasami zapala mi się kontrolka tylnich świateł przeciwmgielnych pomimo tego, że są one wyłączone. Albo jak się nie pali, włącze i wyłącze przeciwmgielne a kontrolka nadal zostaje włączona. Dlaczego tak się dzieje????Szukałem w wyszukiwarce ale nic nie ma na ten temat? Pozdr!!!

mialem kiedys podobny problem w punciaku, wlaczala mi sie dioda od tylnich przeciwmlgowych jak nacisnelem STOP. wyciagnelem lampe i powykrecalem i spowrotem wkrecilem wszystkie zarowki w lampie, prawdopodobnie nie bylo masy i dlatego kontrolka swirowala.