| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
versus Dress Czyściciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocław | 2006-02-15 22:45:44 Od dwóch dni w godzinach wieczornych Panowie stoja w stalym miejscu na ul. Dlugiej przed wiaduktem ( jak dojezdza sie do Popowic)
|
rafffik SQAD Friend Alfa Romeo 156SW Wroclaw | 2006-02-17 18:59:53 Dwa dni temu znajomego lapneli na radarek przed mostem grunwaldzkim, a dokladnie na nowym skrzyzowaniu z wybrzezem wyspianskiego. A najlepsze jest to ze jechal o 2 w nocy. |
sterciu SQAD Sympatyk wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-06-11 20:35:43 ostatnio wybrałem sie do Brzegu i za Oławą w miejsowosci Gać Panowie robili fotki , tym razem to mi sie udało im fotki zrobic a nie im mnie
![]() |
rafffik SQAD Friend Alfa Romeo 156SW Wroclaw | 2006-06-12 06:28:34
No zgadza sie. Kimali sobie a fotoradar robil swoje. Ja ostatnio dostalem taka fotke od naszej kochanej strazy miejskiej. Zdjecie zrobiono mi na ulicy Swojszyckiej na wysokosci stacji petrochemia. Jechalem busikiem i przekroczylem 23km/h a bylo ograniczenie do 40. Efektem jest 4pkt i 200zl. |
SVERAdesign Dress SQADet Citroen C4 Coupe Oleśnica | 2006-06-12 07:27:06 no prezo...ładnie ładnie...to nie wiedziałeś że po Tuningowisku zawsze obstawiaja...bo ludziom adrenalina skacze??? :p |
![]() Prezo SQAD MEMBER Daewoo Lanos Oleśnica | 2006-06-12 16:40:29 No wiesz... tak jakos wyszlo ;]
Jechałem prawym pasem tuż przed zwężeniem. Zobaczyłem w lewym lusterku Astre która chciała mnie wyprzedzić, nie dałem się Jestem dumny z Lanosa, tylko szkoda że aż TYLE mnie ten wyścig kosztował
[ wiadomość edytowana przez: Prezo dnia 2006-06-12 16:41:43 ] |
dr_Killer (S) SQAD MEMBER FORD MUSTANG Oleśnica/Dąbrowa | 2006-06-12 19:44:19
jacie normalnie ten Lanos to rakieta taką zawrotną prędkością leciał ze 90 niema co strach za tobą jeździć
ja leciałem z tuningowiska bardzo powoli bo w baku pusto ale jak smigął w Długołece koło mnie Tippo miał ze 140 wiec gazu zanim i miałem ze ponad 120 tylko były problem z innymi którzy strasznie się przede mną grzebali i mi drogę zaśmiecali ale dogoniłem Tippo w Oleśnicy na światłach i go wyprzedziłem
w Bykowie kiedyś też dostałem 200zł ale ja się rozpędzałem z świateł wiec za łukiem miałem już na suszarce prawie 80 i byłem niepodważalnie szybszy od bmw któremu się udało zostać w tyle bez mandatu
----------------------UWAGA------------------------------ W Dąbrowię (kierunek Oleśnica Dąbrowa) na całym odcinku obwodnicy jest ograniczenie 40 !!!! i nie można wyprzedzać, panowie zamaskowani za drzewami wyskakują teraz prawię codziennie i zbijają nie złom kasę ojciec dostał 300 wiec powoli leciał, ja teraz na zatarciu silnika latam od tyłu bo by im suszarkę popsuło. Ostatnią na tej trasie z tylu Dąbrowy zjazd z wiaduktu mi się podobał po 130 prędkościomierz mi padł prędkościomierz i dalej nie wiedziałem co się działo
|
smagi SQAD Sympatyk Audi A3 TDi Oleśnica | 2006-06-12 23:35:02 ja mam nadzieje ze na odcinku od zwezenia w Bykowie do Borowej nie stoja nigdy miśki... bo tam jest piekny odcinek zawsze na tym odcinku rozwijam maxa... dwa zero musi byc |
![]() Prezo SQAD MEMBER Daewoo Lanos Oleśnica | 2006-06-13 07:05:10 No to żebys się nie pomylił tak jak ja |