Pozar :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kurde wczoraj moj kolo mial zajebisty dzien, spalil sie samochod, Mitsubischi Galant, tzn. spalil sie fotel kierowcy, tapicerka drzwi, cala decha rozdzielcza, i poszla szyba, ma wersje amerykanska, ale dziwne moze jakies zwarcie, mowil ze slyszal alarm wiec w lape kluczyki i do samochodu a tu ogien, jeszcze sie nie odezwal mial zacholowac do elektryka,zobaczymy jaka przyczyna, teraz tak sobie mysle, ze moze sie to stac z kazdym samochodem i nie daj Boze zeby to spotkalo Nas, bo bym sie chyba pochlastal, a bryczke mial, hm, ma zajefajna, podlamal sie troche bo niedawno za remont skrzyni automatycznej zaplacil 4000.
Zmieniam temat watku , fakt troche ostro to brzmialo

[ wiadomość edytowana przez: Mart78 dnia 2006-03-07 11:23:34 ]

Przykro mi . A teraz sam sie zaczolem bac, kurde musze szybko znalesc wiecej czasu zeby zaprowadzic moja maszyne do elektryka .

O kurcze, współczuje

Faktycznie przechlapane. Wyobraźcie sobie, jakby to spotkało nasze Tojki

No chyba nikt nie chciałby aby jego autko tak wyglądało

Cytat:
2006-02-20 01:13:19, looqasch pisze:
No chyba nikt nie chciałby aby jego autko tak wyglądało

A tio cio, pozar

Ja pitolę

W zeszłym roku widziałem jak się Punto zapaliło na parkingu. Żeby było śmieszniej, to była nauka jazdy. Kursant chyba miał nieźle w gaciach

A znajomej zapalilo sie e-36 328i , gdzies w zeszle wakacje troche bardziej popadalo i wpakowala sie z duza predkoscic w zalana ulice . Woda podeszla tam gdzie nie trzeba i z pod lewarka zmiany biegow zaczal sie wydobywac dym, naszczescie skonczylo sie tylko na kosmetyce wnetrza i troche instalacji elektrycznej.

Cytat:
2006-02-20 16:58:51, CzapCzap pisze:
A tio cio, pozar

Znajoma poszła do sklepu a jak wróciła to autko już było ugaszone (nie było jej 5 min) Przyczyną pożaru był nie odpowiedni filtr oleju który sięodkręcił i psikało olejem na kolektor wydechowy.
No i teraz mam robotę, powymieniać osprzęt silnika i maskę pomalować

wspolczujemy koledze..
p.s.
no ja wiem, ze to OT ale temat mogłybyć bardziej wymowny w nazwie